Horoscop zilnic LUNI 12 FEBRUARIE 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Configuratia astrala predispune la aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte la fiecare zodie, pentru care primesti si solutie. Citeste si la restul zodiilor. Chiar daca acum nu traiesti situatia de la alte zodii, recomandarea data iti pot fi de ajutor si tie, acum sau in viitor.
Romania TV
11 feb. 2018, 21:16
Horoscop zilnic LUNI 12 FEBRUARIE 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit, sa actionezi diferit si sa traiesti in aliniere cu legile Universului. O perspectiva diferita iti poate schimba destinul spre bine si succes.

Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani, autor de carti bestseller si personalitate media, este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor.

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate te simti mai in siguranta cand faci planuri, dar incearca sa nu mergi in extreme. Daca esti spontan, poti sa ajungi pe drumul dragostei, norocului si oportunitatilor creative. Daca cauti un job, mergi la o petrecere cu un prieten. Poate ca nu ii cunosti pe ceilalti invitati, dar asta sa nu te impedice sa participi. Un angajator care cauta pe cineva cu abilitatile tale iti poate oferi un job. Merita sa ocupi aceasta pozitie, va fi bine pentru tine si financiar si social si din alte puncte de vedere.

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este important pentru tine sa muncesti pentru oameni care iti impartasesc spiritul etic. Daca ti se cere sa faci ceva opus codului tau moral, spune clar ca nu vrei. Exprima-te fara dubiu ca nu vrei sa faci ceva care ar putea face rau altor oameni. Poate sunt perspective sa iti pierzi jobul din cauza asta. Nu iti face griji. Daca esti eliberat din acea pozitie, deschizi usile pentru noi oportunitati din Univers, mult mai compatibile tie. Daca lucrezi la o companie orientata spre a face bine altora, iti vei creste increderea in oameni si vei avea conexiuni puternice cu colegii.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Rezista tentatiei sa iti compari finantele cu avutiile altor oameni. Nu stii niciodata ce se afla in spatele unei sume de bani din contul altcuiva. Multi oameni ce se pretind bogati sunt in datorii serioase. Focusandu-te pe ceea ce ai, in loc de ceea ce crezi ca nu ai, vei atrage abundenta cautata. Dedica cateva momente zilnic ca sa simti recunostinta. Nu doar ca ti se va adanci aprecierea pentru viata, dar vei deveni mult mai iubitor si generos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient îngrășământ natural care promite o recoltă bogată.
Capital.ro
Este interzis în toată România! Legea peste care nu poți trece. Poliția te prinde imediat
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
BNR face anunțul zilei pentru toți românii cu credite în lei!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Trei zodii care vor avea parte de surprize plăcute în această săptămână. Soarele răsare pe strada lor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De la 1 iulie crește salariul minim cu 400 de lei: Cu câți bani vor rămâne în mână românii după impozitare
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România de la 1 iulie. S-a dat ordin în toate statele din UE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'