Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 21 APRILIE 2018. Începe un week-end cu trăiri intense. Tu cum stai?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru SAMBATA 21 aprilie 2018 si bun venit in sezonul guvernat de zodia Taurului! Suntem in mijlocul weekendului cu Luna in crestere in Rac. Aceste zile, sub Luna in Rac, ne aflam intr-un roller coaster emotional si suntem incurajati sa ne simtim cu adevarat trairile.

20 apr. 2018, 20:35
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 21 APRILIE 2018. Începe un week-end cu trăiri intense. Tu cum stai?

Daca iti vine, cu motiv sau fara, sa plangi, stai si plangi pe canapea sau pe covor. Da-ti voie sa plangi. Dar nu o face in izolare. Fii in contact cu oameni dragi si realizeaza ce special este sa simti ca iti sunt alaturi.

Atunci cand Luna este in Rac, cu totii devenim oameni casnici. Ne dorim sa ne retragem in acel loc unde ne simtim cel mai mult acasa ori ca acasa. Acest lucru poate aduce si un sentiment de „dor de casa” pentru cei ce se afla departe de casa sau de tara sau sunt instrainati de altii. Este si un timp pentru a ne conecta cu cei ce ne cunosc cel mai bine si profund.

Iata horoscopul zilei de SAMBATA pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai probleme cu iluminatul sau cu caldura acasa, este posibil sa nu gasesti un meserias azi sa iti repare ce ai nevoie. Pot fi probleme de acest tip in tot cartierul. Poate e nevoie de lanterne sau lumanari pana se remediaza. Priveste-o ca pe o aventura, nu lasa situatia sa iti strice dispozitia. Recomandarea este valabila pentru orice mica situatie neprevazuta ce poate aparea daca nu este cazul de mai sus.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi poti avea dificultati in a contacta un prieten sau vecin de care ai nevoie si care e prea ocupat. Telefonul sau mailul nu iti sunt de folos, din moment ce nu iti poate recepta mesajele. Cel mai bun mod de a lua legatura este sa te duci la persoana. Mesajul zilei: gaseste calea cea mai eficienta si rapida sa iti rezolvi o situatie, oricare ar fi ea.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi nu este o zi buna sa stai sa te preocupi de bani. Mintea ta nu este in acea dispozitie sa vina cu solutii pe acest subiect. Poti face greseli, analiza cu erori sau lua decizii nefericite. Evita si sa lucrezi la orice proiect creativ, pentru ca mintea nu are multa claritate si nu vei fi multumit de rezultat. Oricum, azi e o zi excelenta pentru munca de rutina care nu solicita multa concentrare.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.