Horoscop zilnic VINERI 13 IULIE 2018. Marea zi a eclipsei de Soare şi Luna Nouă în Rac!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 13 iulie 2018 pentru fiecare zodie.

12 iul. 2018, 19:27
Horoscop zilnic VINERI 13 IULIE 2018. Marea zi a eclipsei de Soare şi Luna Nouă în Rac!

Este marea zi a Eclipsei partiale de Soare dublata de Luna Noua in Rac SI este ziua de Vineri 13! Wow. Astrologii nu au o asociere negativa dintre Vineri 13 si acest eveniment astral deosebit insa Racul este un semn zodiacal conservator deci este bine sa fii prudent. Stai linistit si atent si observa ce zboara in atentia ta, pe fereastra vietii tale azi. Poti fi miscat emotional usor azi de orice pentru ca azi esti foarte sensibil. Ai nevoie de inteligenta emotionala mai mult ca oricand. 

Va fi o eclipsa Solara foarte intensa nu doar pentru ca Soarele este „inghitit” partial Vineri dimineata de umbra Lunii, dar este si in opozitie cu Pluto aflat in Capricorn!

 Aceasta este prima eclipsa de acest gen pe axa Rac-Capricorn si ne va da unele indicii despre datoriile karmice de platit din noiembrie 2018 incolo.

 Te-ai plictisit de aceeasi veche poveste care deja nu iti mai place si nu te mai reprezinta? 

Eclipsa Solara in Rac este aici sa o schimbe!

Simti ca ai o stare de indispozitie de la stomac? Acum avem Luna Noua si eclipsa partiala de Soare in Rac azi, iar Racul conduce stomacul. In stomac primesti acel sentiment bizar si nedefinit ca ceva este in neregula. Si tot aici primesti fluturi cand ceva este din cale afara de bine pentru tine. Ce iti spune stomacul astazi? Asculta-l!

Uita de minte si de ratiune, ai incredere in instinctul tau! Cineva pare sa doreasca sa te aduca in genunchi ca sa vezi ceva anume, iar cauza este Pluto care este chiar opus acestei Luni Noi cu Eclipsa de Soare in Rac.

Si nimeni nu poate iesi invingator in fata lui Pluto, planeta transformarilor si zeul lumii subterane a fiintei noastre. Dar vorba aceea, ce nu te omoara te face mai puternic! Daca ai primit un pumn in stomac, ia-ti un minut sa iti aduni puterea de a te ridica din nou. Eclipsa de Soare de azi iti deschide noi cai de regenerare, chiar daca inca nu le vezi…

 Luna Noua este in Rac, desigur, dupa ce a muscat putin din Soare, cauzand eclipsa partiala de Soare din dimineata zilei de Vineri 13, si, ca un mare piton, are nevoie sa gaseasca un loc linistit ca sa digere o masa asa de mare… Spre seara, Luna se muta in Leu si asta lumineaza spiritele considerabil. Pana la urma, este Vineri noapte si sa ne pregatim pentru asta! 

Citeste aici si despre :

Horoscop weekend 13-15 iulie 2018. Weekend UNIC cu eclipsa de Soare si Luna noua in Rac ! Schimbari pana in 2020! 

Ziua de Vineri 13 – noroc sau ghinion? Ti-e frica cand vine Vineri 13? Care este semnificatia zilei de Vineri 13!  

Iata horoscopul zilei de VINERI 13 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie) 

Astazi debordezi de instinct creativ si vei fi dornic accepti provocari noi, chiar abia astepti. Exista anumite beneficii pregatite pentru tine in viata profesionala de contextul astral. Dar nu uita sa te relaxezi pentru ca trupul tau necesita frecvent atentie speciala ca sa ramana in echilibru.   

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai) 

Gandirea ta astazi va fi foarte clara si cu focusata. Vei fi dornic sa faci ceva nou, plin de sens, scop si entuziasm. Vei fi suficient de destept incat sa gandesti lucrurile cu atentie si sa faci planuri elaborate inainte de a face orice miscare. Aceasta zi va deveni din ce in ce mai putin stresanta, mai relaxanta si fara griji comparativ cu zilele anterioare. O cina cu prietenii sau familia este foarte posibila. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie) 

Te asteapta o zi ocupata si usor haotica. Trebuie sa te gandesti despre cum, unde si in ce masura sa iti concentrezi energiile spre numeroasele treburi de facut si care apasa pe umerii tai. Insa in a doua parte a zilei te vei elibera si te vei bucura de seara de Vineri. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.