Horoscop: Zodia care îi judecă pe toţi. De ce are dreptate în 90% dintre cazuri

Nu are prejudecăţi faţă de oameni, dar atunci când simte că este dezamăgit nu scapă de aspra judecată. Unul dintre cele 12 semne zodiacale poate argumenta oricând poziţia sa şi, spre disperarea celorlalţi, dovedeşte că are dreptate în 90% dintre cazuri.

RomaniaTV.net
27 nov. 2015, 09:57
Horoscop: Zodia care îi judecă pe toţi. De ce are dreptate în 90% dintre cazuri

Este un excelent orator. Are un suflet mare si pentru multi reprezinta un mister. Nu isi arata sentimentele fata de toata lumea, dar ii va apara mereu pe cei pe care ii iubeste.

Citeşte şi  Horoscop: În ce filme ar juca zodiile dacă ar fi staruri

Este un adevarat lider daca isi propune ca vrea sa conduca osti si un om extrem de intelegator. Stie sa faca brici din orice pentru ca are o ambitie de nedescris. Se poate supune cu usurinta oamenilor pentru care are un respect sau de la care au lucruri de invatat.

Faptul ca ii judeca pe toti nu este ceva negativ in mod neaparat. Acest semn zodiacal pune prea mult suflet in tot ce face si, de fiecare data, primeste lovituri de la cine nu se asteapta. Multi il vor cataloga drept dramatic sau poate chiar utopist. Isi propune sa schimbe lumea, iar problemele pe care le semnaleaza sunt argumentate la perfectie.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.com