Horoscop: Zodiile cu noroc în dragoste în noiembrie

Luna noiembrie este plină de adrenalină pe plan emoţional. Lucrurile merg excelent pentru partenerii implicaţi în relaţii de lungă durată şi se arată soarele şi pentru cei care îşi caută jumătatea. Cât despre pasiune, luna noiembrie poate fi cea mai pasională din acest an pentru unii nativi.

RomaniaTV.net
26 oct. 2016, 10:12
Horoscop: Zodiile cu noroc în dragoste în noiembrie

Berbec

Până în octombrie 2017, setea de afectivitate a nativilor berbec este mare, iar izvoarele care îi pot potoli setea sunt la tot pasul. Venus, planeta dragostei și stăpâna casei cuplului berbecului, se află în capricorn, cee ce înseamnă că ţintești sus și din punct de vedere amoros. Oricum, în noiembrie 2016 eşti răsplătit regește în dragoste.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc noiembrie 2016: Urmează o serie de momente de răscruce pentru fiecare zodie. Iată predicţiile pentru fiecare zodie

Rac

Anii precedenţi şi chiar anul 2016 până acum au fost presaraţi cu pasiune doar cu porţia. Din această lună şi până în octombrie 2017 lucrurile se schimbă pe plan afectiv, iar noiembrie este cea mai bună lună din acest interval. Bucură-te de această şansă la fericire și folosește-o inteligent pentru a obține ceea ce-ți dorești!

Citeşte continuatea pe click!pentrufemei.ro