Horoscop ţigănesc noiembrie 2016: Urmează o serie de momente de răscruce pentru fiecare zodie. Iată predicţiile pentru fiecare zodie

Citeşte horoscopul ţigănesc al lunii noiembrie 2016 şi află ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
26 oct. 2016, 07:27
Horoscop ţigănesc noiembrie 2016: Urmează o serie de momente de răscruce pentru fiecare zodie. Iată predicţiile pentru fiecare zodie

BERBEC – PUMNAL: Apar cateva probleme de ordin financiar din 20 noiembrie, insa abia pe 24 incepi sa gasesti rezolvarea lor. Nu va fi o luna usoara si e posibil sa te certi mult cu persoana iubita.

TAUR – COROANA: Mintea ta va trece prin transformari spectaculoase. O sa dai randament cat pentru zece persoane. Sefilor le va placea sa te aiba in preajma. Ar fi bine sa profiti de noua ta postura si de succesul ideilor tale astfel incat sa ceri o marire salariala.

GEMENI – SFESNIC: Te vei simti tradat de prieteni. Oamenii la care tii cel mai mult iti vor intoarce spatele exact in momentele in care vei prinde incredere in ei. Mare grija: adevaratii dusmani sunt chiar langa tine.

Citeşte şi  Horoscop de bilanţ 2016: Mariana Cojocaru a explicat cum se va încheia anul pentru fiecare zodie

RAC – ROATA: Va fi o luna de foc. Vei fi pus in fata faptului implinit si vei avea un cuvant greu de spus in situatia conflictuala din familia ta. Iti revine rolul de mediator.

LEU – STEA: Gelozia, bat-o vina! Risti sa pierzi dragostea celui de langa tine din cauza imaginatiei tale foarte bogate.

FECIOARA – CLOPOT: In inima ta se instaleaza o pace de nedescris. O persoana frumoasa, curata din punct de vedere spiritual, se furiseaza pe langa tine. Simti din nou fiorii iubirii pure, adevarate.

Citeşte continuarea pe Revista Teo