Horoscopul aparenţelor: Plasa în care cazi mereu când afli zodia cuiva

Leul egoist, Fecioara plictisitoare, Balanţa neputincioasă - toate acestea şi multe altele sunt stereotipuri pe care ar trebui să le eviţi cu orice preţ atunci când judeci o persoană în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut. Iată ce ar vrea nativii din fiecare zodie să ştii despre ei, dincolo de aparenţe.

RomaniaTV.net
24 mai 2016, 10:06
Horoscopul aparenţelor: Plasa în care cazi mereu când afli zodia cuiva

Berbec – Nu sunt RĂU

Intenţiile Berbecului nu sunt rele, în ciuda faptului că acesta are de cele mai multe ori dificultăţi în a transmite mesajul dorit, întrucât trece de cele mai multe ori drept agresiv şi impulsiv.

Citeşte şi  Horoscop: Ce fac zodiile când sunt singure acasă

Taur – Nu sunt PROST

Chiar dacă de multe ori îşi calcă pe inimă şi încearcă să aplaneze conflictele, în ciuda faptului că acumulează numeroase frustrări, Taurul ar vrea cu orice preţ ca cei din jur să înţeleagă că nu e nici prost, nici fraier. Crede, însă, cu tărie, că ar trebui să primească de la cei din jur nimic mai puţin decât ceea ce oferă.

Gemeni – Nu sunt FALS

Firea duală a nativilor din zodia Gemenilor le dă adesea bătăi de cap, fiind judecaţi de cele mai multe ori drept falşi, prefăcuţi. Ce şi-ar dori, însă, Gemenii, este să fie percepuţi drept firi complexe, care nu reuşesc să dea dovadă de constanţă, oricât ar încerca.

Citeşte continuarea pe feminis.ro