Horoscop septembrie 2016. Află cum stai cu banii în prima lună a toamnei

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

31 aug. 2016, 08:37
Horoscop septembrie 2016. Află cum stai cu banii în prima lună a toamnei

FECIOARĂ

De luna aceasta începe să îţi meargă din ce în ce mai bine pe plan financiar, scrie eva.ro.

Afacerile şi jobul îţi aduc satisfacţii pe măsură, iar uneori priveşti chiar cu scepticism cât bine ţi se poate întâmpla. Te-ai axat mai mult pe profesie în ultima perioadă, iar faptul că ai muncit cu dăruire şi cu un scop precis îţi aduce rezultate spectaculoase.

Citeşte şi Horoscop: 4 zodii care iubesc cu foc. Sunt dorite de orice bărbat

BALANŢĂ

Te bucuri de o lună excelentă pe plan profesional şi financiar, nici tu nu crezi cât de bine îţi merge!

Vor apărea ocazii la care nu te aşteptai şi pe care le accepţi cu mult curaj şi cu optimism. Deciziile tale sunt extrem de mature şi chiar dacă îţi neglijezi celelalte aspecte ale vieţii tale, va merita din plin. Te bucuri de înţelegerea tuturor şi ai spor în toate.

SCORPION

Munca în echipă îţi poate aduce satisfacţii majore în septembrie.

Cu toate că păşeşti timid în această lună şi vei întâmpina probleme financiare, ele vor putea fi depăşite dacă eşti atentă şi chibzuită. Trebuie să fii mai descurcăreaţă în faţa dificultăţilor care te scot din zona de confort şi şă faci schimbări drastice dacă situaţia ţi-o cere.

SĂGETĂTOR

Nu o duci rău cu banii luna aceasta, dar nici bine nu se poate spune.

Astrele te sfătuiesc să fii cât poţi de chibzuită şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta doar pentru că aşa vezi că fac alţii. Te implici în proiecte noi sau abandonate şi scoţi ceva frumos din ele, însă rezultatele financiare nu se vor vedea prea curând.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai dure femei din zodiac

CAPRICORN

Se anunţă o lună de succes pentru tine atât pe plan profesional, cât şi material.

Norocul este de partea ta şi îţi scoate în faţă oportunităţi grozave fără să te chinui tu să găseşti soluţii pentru a ieşi din criză. Nici nu ştii din ce parte vin banii, însă un lucru este cert, eşti fericită la maximum. Nu fi egoistă şi nu-ţi ţine realizările doar pentru tine!

Restul zodiilor pe eva.ro.