Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 februarie: Cum stai cu finanţele de Valentine’s Day

HOROSCOP: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

13 feb. 2017, 06:40
Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 februarie: Cum stai cu finanţele de Valentine’s Day

VĂRSĂTOR

Se anunţă veşti bune pe plan financiar pentru tine, dar asta doar datorită devotamentului cu care ţi-ai făcut treaba până acum. Eşti un angajat model, un şef bun sau un coleg de excepţie, aşa că răsplata este cât se poate de aproape. Astrele îţi recomandă ca banii câştigaţi acum să fie investiţi sau depozitaţi astfel încât să poţi câştiga mai mult de pe urma lor. Este o perioadă bună pentru afaceri de orice fel, depinde doar de pasiunile şi competenţele tale. 

PEŞTI

Nu vor exista schimbări financiare pentru tine în această săptămână, poate câteva cadouri sau bonusuri minore, însă nimic care să fie notabil. Este mai important acum să te concentrezi pe acte, să ai grijă ce semnezi şi să îţi plăteşti facturile urgente. Cu cât eşti mai bine organizată, cu atât vei reuşi să faci cât mai multe lucruri din cele care pun presiune pe tine şi pe timpul tău liber!

BERBEC

Dacă eşti nemulţumită de răsplata pe care o primeşti pentru munca depusă, în această săptămână ar trebui să iei atitudine. Nu te chinui să ieşi în faţă şi să faci şi treburile altora atât timp cât nimeni nu apreciază eforturile pe care le depui. Acum mai mult decât oricând ai nevoie de o schimbare, aşa că ai încredere în tine şi cere ceea ce meriţi. O ultimă soluţie este schimbarea locului de muncă!

TAUR

Vei avea mult de lucru în această săptămână, mai ales dacă eşti la finalul unui proiect la care ţii destul de mult.Dă tot ce ai mai bun din tine şi fă din asta o reuşită remarcabilă. Dacă totul iese conform planului, e posibil să câştigi mai mulţi bani decât te-ai fi aşteptat. Nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îţi priveşti colegii de sus sau cu dispreţ!

GEMENI

Nu vei avea parte de schimbări majore ale bugetului, ci pot apărea mici cheltuieli suplimentare care nu îţi pun probleme. Te concetrezi mai mult pe evoluţia ta profesională şi vrei să faci tot posibilul să ajungi cât mai sus pe scara ierarhică într-un timp scurt. Nu ceda presiunilor şi nici intrigilor, acest lucru te-ar putea trage înapoi!

Mai multe detalii, pe eva.ro