Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

20 feb. 2017, 04:24
Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 februarie

PEŞTI

Săptămâna aceasta trebuie să încerci să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu şefii, colegii sau partenerii tăi de afaceri. O bună comunicare între voi te va ajuta să pui mâna pe contracte bănoase mai repede decât crezi. Acţionează foarte responsabil la locul de muncă pentru că eşti urmărită din toate unghiurile.

BERBEC

Profită de conjuncturile favorabile din această săptămână pentru a încerca să pompezi la maximum cererile tale.Dacă ai în plan de ceva vreme să ceri o mărire de salariu, acum este momentul perfect să treci la acţiune. Nu contează dacă situaţia ta financiară este una bună sau nu, important este ca munca să îţi fie răsplătită la adevărata ei valoare!

TAUR

Săptămâna aceasta, cheia succesului constă în munca în echipă. Indiferent dacă te înţelegi bine sau nu cu colegii tăi, acum este momentul să laşi deoparte şi să îţi vezi mai mult decât oricând interesul. Un eveniment recent neprevăzut te-a lăsat cu buzunarele goale şi ai face bine să iei atitudine. Nu te împrumuta de bani dacă nu e cazul!

GEMENI

În această săptămână vei începe o nouă etapă din viaţa ta profesională. Priveşte-o drept o evoluţie, chiar dacă situaţia ta financiară nu se va schimba cu mult în viitorul apropiat. Profită de orice oportunitate de a te specializa în mai multe domenii sau de a te perfecţiona în cel în care activezi. Ştii că ai o mulţime de lucruri de oferit, aşa că nu te reţine!

Citeşte mai multe pe eva.ro