Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

19 mart. 2017, 09:30
Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 martie

PEŞTI

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile, şi toate astea se întâmplă datorită iniţiativelor tale curajoase. Dacă ai deja o situaţie materială bună, nu ezita să faci unele investiţii dacă ai o mică garanţie că lucrurile s-ar putea îndrepta către direcţia cea bună. Tot ce ai nevoie acum este de un venit suplimentar care să îţi redea încrederea pierdută în tine.

BERBEC

Dispoziţia bună în care te afli şi încrederea pe care ţi-o dă faptul că te aranjezi mai mult fizic te vor ajuta în această săptămână şi pe plan profesional. Îţi va fi mult mai uşor să interacţionezi cu oamenii din jurul tău şi îţi va plăcea la nebunie noua postură în care te-ai pus singură. Situaţia financiară nu se va schimba prea curând, însă vei fi văzută mult mai bine de către şefi şi colegi. 

TAUR

Acum este momentul să te afirmi şi să dai tot ce ai tu mai bun pentru a te face remarcată. În aceste zile va avea loc un eveniment care îţi poate permite să ieşi în faţă sau, de asemenea, să te duci la fund. Atunci când la mijloc este vorba de bani, ai grijă să nu te laşi manipulată şi să depăseşti obstacolele cu precizie şi maturitate. Nu e un moment bun pentru investiţii!

GEMENI

În aceste zile ai face bine să te concentrezi mai mult pe viaţa ta profesională, pentru că ai nevoie de mai mulţi bani şi doar aşa îi poţi obţine. Sunt favorizate cursurile de perfecţionare şi orice teste care îţi pot aduce o diplomă în plus. Munca în echipă este cea mai indicată, ţinând cont că nu ai nici timp şi nici energia necesară de a lucra doar de capul tău. 

Mai multe detalii pe eva.ro