Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

19 nov. 2017, 11:44
Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 noiembrie

BERBEC

Norocul îţi surâde în această săptămână, ceea ce înseamnă că poţi forţa puţin lucrurile, scrie eva.ro.

Dacă până acum ţi-a fost teamă să faci o schimbare în carieră, acum este momentul să faci primul pas în acest sens. Indiferent despre ce este vorba, cert e că banii vor fi mai mulţi. Este foarte important să găseşti o echipă cu care poţi colabora cu uşurinţă, iar mediul de lucru să fie unul plăcut. Munca în grup se anunţă a fi mai benefică.

Citeşte şi Previziuni karmice 20-26 noiembrie 2017. Se face dreptate pentru 2 zodii

TAUR

Dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti pe plan financiar în această săptămână, e necesar să faci unele eforturi şi să renunţi la timpul tău liber.

Cu toate acestea, va merită din plin. Apar noi oportunităţi de a-ţi valorifica bunurile sau banii pe care îi deţii în acest moment, dar vei fi nevoită să baţi drumuri în lung şi-n lat. Nativele care au de gând să îşi schimbe locul de muncă ar trebui să analizeze bine ofertele înainte de a face această mişcare importantă.

GEMENI

Se anunţă destulă acţiune pe plan profesional în această perioadă, iar fluctuaţiile financiare nu vor fi absente.

Dacă luni câştigi mai mulţi bani decât de obicei, e posibil ca în zilele următoare să nu se mai lipească nimic de tine. Din acest exemplu trebuie să înveţi să nu ai aşteptări prea mari şi să fii pregătită pentru imprevizibil. Chiar dacă ţi se fac promisiuni măreţe, e necesar să nu îţi faci iluzii dacă vrei să nu fii dezamăgită. Vei avea multă energie şi vei munci cu drag atunci când ştii că nu o faci degeaba.

Citeşte şi HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 20-26 NOIEMBRIE 2017: Ce zodii au noroc, cine are protecţie divină şi cine dă de bucluc

RAC

E posibil ca în această săptămână să fii supusă unor teste la locul de muncă.

Din fericire le vei trece cu bine, iar situaţia ta financiară nu va fi afectată. Cu toate acestea, nici salariul nu îţi creşte, iar stagnarea din ultimii ani te pune serios pe gânduri. Pentru că ai trecut de acest hop, acum poţi începe să te reevaluezi şi să vezi dacă poţi mai mult de atât. În timp ce îţi vezi liniştită de munca ta actuală, cercetează terenul pentru noi joburi.

LEU

Volumul de muncă din această săptămână va fi imens, dar asta nu te va speria.

Devotamentul şi responsabilitatea de care dai dovadă te pot scoate în faţă în aceste zile. Nimic nu te poate opri din drum atât timp cât ţi-ai făcut un plan şi ai un ţel de atins. Faptul că răspunzi promt cererilor şefilor tăi va costitui un plus pentru tine. În viitorul apropiat te poate aşetpta o avansare, venită la pachet cu o mărire de salariu.

Continuarea horoscopului AICI