Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
03 dec. 2017, 07:38
Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 decembrie

BERBEC

Vei avea o săptămână grea la serviciu, volumul de muncă este mare, iar relaţiile cu colegii tăi nu sunt aşa bune.

Din cauza atmosferei tensionate e posibil să nu te poţi concentra aşa cum trebuie şi astfel să nu îţi poţi duce la bun sfârşit sarcinile primite. Ai termene limită, aşa că ignoră tot ce e în jurul tău dacă vrei să nu fii sancţionată.

TAUR

Cu cât munceşti mai mult în această săptămână, cu atât şansele să câştigi mai mulţi bani vor creşte.

Este foarte important să îţi vezi doar de treburile tale şi să concetrezi pe ceea ce ţi se spune, nu e necasar să îţi bagi coada în sarcinile colegilor. Altfel, nu vei face decât să îţi consumi din timp inutil şi îi vei şi enerva pe cei din jur la culme!

GEMENI

Situaţia începe să se îmbunătăţească pentru tine pe plan financiar în aceste zile.

Deşi începutul săptămânii nu pare promiţător, de joi cineva îţi va deschide uşa către succes. Munca în echipă este benefică în condiţiile în care vrei să câştigi mai multi bani cât mai repede. Dacă nu te grăbeşti, atunci poţi să faci toată treaba de una singură, cu răbdare şi meticulozitate. De asemenea, un împrumut mai vechi ar putea să îţi fie returnat. 

RAC

În această săptămână va trebui să te întreci pe tine la locul de muncă.

Ai termene limită pe care nu le poţi amâna, aşa că pune-ţi toată energie în acest sector. Vei fi nevoită să faci multe lucruri în doar câteva zile, iar asta nu îţi sună prea familiar. Cu toate acestea, nu există nici cel mai mic dubiu că nu te vei descurca. Marea ta problemă este că uiţi să mănânci şi uiţi să iei pauze pentru a te mai relaxa puţin, iar asta îţi poate cauza probleme de sănătate în viitorul apropiat. 

Citeşte mai multe pe eva.ro