Horoscopul cumpenelor: Uite ce necazuri vei avea în luna octombrie, în funcţie de zodie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

RomaniaTV.net
01 oct. 2016, 14:42
Horoscopul cumpenelor: Uite ce necazuri vei avea în luna octombrie, în funcţie de zodie

Balanţă

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ci din contră unele probleme mai vechi îşi vor găsi rezolvarea. Chiar dacă nu e totul aşa cum ţi-ai dori, măcar ai suficiente motive să crezi că lucrurile se vor îmbunătăţi. Încearcă să eviţi orice fel de investiţie dacă nu vrei să pierzi toţi banii pe care i-ai câştigat recent!

Scorpion

O dezamăgire amoroasă te poate face să îţi pierzi încrederea în tine şi sensul vieţii. E posibil ca o relaţie începută recent să se dovedească a fi cea mai proastă alegere a ta. Nu te învinovăţi pentru ce se întâmplă, ci mai degrabă învaţă din greşeli şi ia-o de la capăt. Dacă nu e vorba de un mariaj eşuat şi nu sunt copii la mijloc, situaţia e chiar simplă!

Citeşte şi  Horoscop octombrie 2016: Află predicţiile astrale pentru fiecare zodie

Săgetător

Chiar dacă nu va fi o lună uşoară, spre finalul ei vei realiza că toate eforturile depuse au meritat din plin. Nimic nu te mai poate opri de acum din ascensiune, însă trebuie să ştii tu când să o faci. Oboseala îşi poate spune cuvântul, de aceea ar fi bine să te îngrijeşti mai mult şi să nu neglijezi şi celelalte aspecte ale vieţii tale.

Capricon

Neşansa îţi va marca această perioadă a vieţii tale, iar regretele vor fi destul de mari. Din păcate, vei fi la un pas de a reuşi ce ţi-ai propus pe plan profesional, însă o conjunctură nefavorabilă va da totul peste cap. Nu te concentra doar pe bani şi avansare, pentru că pe alte planuri chiar ai parte de împliniri pe care nici nu le mai conştientizezi!

Citeşte mai mult pe eva.ro