Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 4-10 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

02 dec. 2017, 13:27
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 4-10 decembrie

BERBEC

Este foarte important ca în această săptămână să separi viaţa amoroasă de cea profesională.

Grijile de la serviciu ar trebui lăsate deoparte atunci când petreci timp cu familia ta. Astfel, te vei bucura de prezenţa lor cu adevărat şi vei intări relaţiile dintre voi. Dacă ai acelaşi partener de multă vreme, atunci lucrurile stau mai simplu, pentru că toleranţa şi obişnuinţa intervin în favoarea ta. 

TAUR

Este o săptămână bună pentru nativele singure, acestea având şansa să pună mâna pe bărbatul la care râvnesc.

Nici nativele care sunt implicate într-o relaţie serioasă nu o duc rău, dar nu se poate spune că se va întâmpla ceva notabil. Cea mai importantă este comunicarea, indiferent de situaţie. Atunci când între tine şi partenerul de viaţă intervin unele probleme, este necesar să vorbiţi deschis unul cu celălalt. 

GEMENI

Nu sunt excluse tensiunile în familie în această săptămână, ba chiar se poate spune că vor fi inevitabile.

Cu toate acestea, este foarte important cum gestionezi problemele care intervin între tine şi partener. Astrele îţi recomandă să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva, altfel e posibil să regreţi cele zise şi să nu mai poţi repara nimeni ulterior indiferent cât de mult te-ai chinui.

RAC

Chiar dacă săptămâna începe bine pentru tine pe plan sentimental, lucrurile ar putea sfârşi destul de prost.

E posibil ca o mică discuţie pornită dintr-o problemă banală să se amplifice astfel încât să iasă un mare tărăboi. Pentru a putea evita această situaţie neplăcută, astrele îţi recomandă să înveţi să te opreşti atunci când trebuie. Nu face din ţânţar armăsar, pentru că atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă sunteţi două pietre tari. 

LEU

Nu va fi o săptămână relaxantă pentru tine pe plan sentimental.

Partenerul tău de viaţă traversează o perioadă complicată, iar asta îl face să devină o persoană dificilă şi nervoasă. Ca să nu complici şi mai tare lucrurile, indicat ar fi să îl laşi în pace până se linişteşte. Orice i-ai spune acum, indiferent cât de bune ar fi intenţiile tale, el le va lua ca pe ceva negativ tocmai pentru a avea pe cine să îşi verse nervii. 

Citeşte mai multe pe eva.ro