Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

04 mart. 2017, 09:06
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 martie

PEŞTI

În această săptămână se va produce o răceală între tine şi partenerul de viaţă, şi asta doar din cauza faptului că aţi început să vă vedeţi mai mult defectele decât calităţile. Astrele se concentrează pe relaţiile de lungă durată în această perioadă, persoanele singure fiind lipsite de incidente sau de evenimentele notabile. Pentru cei care au parte de tensiuni, este cazul să lăsaţi orgoliul deoparte şi să vă gândiţi la consecinţe, ele pot fi grave şi ireversibile. 

BERBEC

Trebuie să acorzi o atenţie deosebită vieţii tale sentimentale în această săptămână, asta implicând atât lucruri practice, cât şi ce ţin doar de inima ta. Trebuie să îţi planifici programul în amănunt şi să ai grijă să nu ratezi evenimente importante atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi. Dacă ai rude pe care nu le-ai mai vizitat demult, acum este cazul să dai o fugă până la ele. Se vor bucura enorm, chiar dacă vei sta puţin.

TAUR

E foarte important ca într-o relaţie să nu te dedici doar partenerului, ci să ai şi colţul tău intim pe care să îl respecţi. Din păcate, în această săptămână e nevoie să anulezi un plan pe care ţi l-ai făcut de multă vreme cu prietenii tăi din cauza unui eveniment neprevăzut în cuplu. Chiar dacă vei regreta iniţial, pe parcurs vei deveni tot mai conştientă că ai făcut ceea ce trebuie pentru a-i fi alături partenerului de viaţă în momente mai puţin plăcute. 

GEMENI

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile, însă pe cât de rău începe săptămâna, pe atât de bine se încheie. Vor exista tensiuni mari între tine şi partener, însă ca orice ceartă, ea se va termina cu o împăcare de zile mari. Poţi schimba puţin situaţia dacă eşti mai calmă şi renunţi la ţipete sau la un limbaj ce ar putea să îl deranjeze pe iubitul tău. 

Citeşte mai multe pe eva.ro