Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

07 ian. 2017, 09:58
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 ianuarie

BERBEC

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental în această săptămână şi vei fi destul de fericită la aflarea lor.

Chiar dacă nimic nu pare că se împotriveşte bunului mers al relaţiei în care eşti angajată, nu ar strica să fii mai realistă şi să îţi pui problema că se poate întâmpla orice, oricând. Dacă eşti singură, canalizează-ţi întreaga atenţie asupra părinţilor, fraţilor sau prietenilor.

TAUR

Ca să se mai liniştească puţin apele, ar trebui ca în această săptămână să renunţi la a mai fi atât de cicălitoare.

Nu poţi fi contra celor dragi mereu, altfel aceştia se vor îndepărta de tine şi la un moment dat vei rămâne singură. Dacă ai un iubit stabil, respectă-i dorinţele şi nu mai acţiona întotdeauna de una singură. Dacă eşti singură, nu ezita să te distrezi mai mult!

GEMENI

Este foarte important ca în această săptămână să renunţi la prostul obicei de a-ţi monitoriza tot timpul partenerul, altfel acesta te-ar putea părăsi.

Deja nu mai este o joacă, aşa că fii realistă şi dă-ţi seama că întreci limita. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri să îţi găseşti iubitul ideal, ai energie bună şi şarm din belşug.

RAC

Pentru ca relaţia în care eşti angajată să funcţioneze aşa cum trebuie, e nevoie de aportul ambilor parteneri.

Dacă simţi că tu eşti cea care duce tot greul şi face compromisuri după compromisuri, atunci este cazul să spui stop. Poartă o discuţie serioasă cu iubitul sau soţul tău şi nu te lăsa până nu îl faci să înţeleagă situaţia în care sunteţi.

LEU 

Nu permite niciunui fost iubit să îţi tulbure liniştea în această săptămână.

Dacă eşti angajată într-o altă relaţie acum, cu atât mai mult trebuie să păstrezi distanţa faţă de iubirile din trecut. Şi chiar dacă eşti singură, nu îţi arăta vulnerabilitatea şi nu te lăsa impresionată de vorbe siropoase. Fii fermă şi joacă după propriile reguli!

Citeşte mai mult pe eva.ro