HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru luna IUNIE 2017. Surprize neaşteptate pentru fiecare zodie în parte

Descopera ce surprize neasteptate au pregatit astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie in parte, in luna iunie 2017.

18 mai 2017, 07:04
HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru luna IUNIE 2017. Surprize neaşteptate pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Una din doua, luna asta, pentru nativele din zodia Berbec, scrie kfetele.ro. Sau ii dai tu lui papucii, sau el tie inelul de logodna. Sau poate amandoua, chiar in ordinea asta. Va certati si va impacati cu surle si trambite. Fie suferinta, fie fericirea sunt la cote maxime. Cert e ca retrogradarea lui Venus si Mercur iti schimba radical viata amoroasa in aprilie. Pe termen lung.

Citeşte şi HOROSCOP IUNIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Ce zodii se îndrăgostesc, cine are parte de decepţii în amor

Taur

Niciun barbat pe care-l vrei nu-ti rezista, daca-ti pui in minte sa-l cuceresti. Se prea poate sa ai mai multi pretendenti intr-un interval destul de scurt. Riscul e sa nu faci alegerea cea mai buna daca le cantaresti calitatile si defectele ca la targ. Incearca sa simti mai mult si sa judeci mai putin. Relatiile deja fragile, care scartaiau de ceva vreme nu prea au sanse sa treaca de perioada asta involburata.

Gemeni

Asteapta-te la cateva meciuri intre tine si omul iubit! Nu castiga nimeni si nu rezolvati nimic, dar daca esti stapana pe situatie si nu te ambalezi prea tare, macar nu se lasa cu lacrimi si despartiri. Nu lua decizii pripite si da-i o sansa sa-ti spuna singur ce are de spus, intuitia ta nu e de luat in seama luna asta. Diplomatia e cheia de care ai nevoie ca sa-i deschizi sufletul.

Rac

Esti irascibila, partenerul simte tensiunea, se revolta si-ti taie de la radacina orice elan. Situatia nu e deloc pe placul tau. Ai face bine sa-ti domolesti iesirile nervoase si sa vorbesti cat poti de calm. Musca-ti limba mai bine, decat sa arunci cuvinte dureroase, pe care nu le mai poti lua inapoi. De tine depinde sa sari cu gratie peste saptamana patimilor amoroase!

Citeşte şi Horoscop IUNIE 2017: Două zodii suferă cumplit la începutul verii

Leu

Iti lipseste cumpatarea. Chiar daca v-ati cunoscut de o luna, ai vrea sa va mutati impreuna sau chiar sa va casatoriti maine. Nu te grabi, n-au intrat zilele-n sac. Si lasa deoparte mofturile si bosumflarile nejustificate, n-ai castig de cauza luna asta. Daca-ti iese in cale un fost iubit si te gandesti sa va mai dati o sansa, asigura-te mai intai ca s-au rezolvat problemele care v-au despartit prima oara!

Fecioara

E cam agitata viata ta sociala in perioada asta, dar cea intima devine de-a dreptul incantatoare. Partenerul te surprinde in cele mai placute moduri, iar daca ai dus dorul cuiva in ultima vreme, iti iese-n cale pe neasteptate si ramane langa tine. Micile probleme de comunicare le rezolvati usor spre final de aprilie, cand astrele sustin calatoriile romantice. Esti printre norocoasele lunii!

Continuarea horoscopului AICI.