HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Iată ce vă rezervă astrele în dragoste, în funcţie de zodie, în anul care tocmai a început.

08 ian. 2019, 07:04
HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. BERBEC

Primăvara asta îţi va aduce surprize în plan sentimental. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie, vei avea ocazia să cunoşti pe cineva care te va entuziasma. Totuşi, nu lua decizii mânat de impulsul de moment. În aprilie vei fi tentat să te implicit într-o relaţie pe care vei dori să o ţii departe de ochii curioşilor.

Citeşte şi Horoscop 2019: cele mai norocoase zodii din acest an, totul le iese din plin

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. TAUR

O primăvară în care iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea partenerului. Veţi petrece clipe minunate împreună, veţi face planuri de viitor şi vei avea excelente ocazii de a consolida relaţia cu fiinţa iubită. În a doua jumătate a lunii aprilie vor exista unele neînţelegeri, dar le veţi depăşi cu uşurinţă.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. GEMENI

Te vei bucura de multă simpatie din partea persoanelor de sex opus. Oriunde te vei duce, ţi se vor face complimente şi vei fi invitat să participi la activităţi care îţi vor îmbunătăţi starea de spirit. Vei avea parte de distracţie, dar o eventuală relaţie se va dovedi a fi superficială.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. RAC

Şansa îţi va surâde mai ales dacă eşti căsătorit sau implicat într-o relaţie stabila. Fiinţa iubită ar putea avea o reuşită în plan profesional de care vă veţi bucura amândoi în egală măsură. Totuşi, dacă doreşti să pui la punct proiecte de viitor ar fi bine să amâni orice dialog pentru după jumătatea lunii martie. Nimeni nu e perfect. Nici macar in astrologie. Iata o incursiune amuzanta prin ciudateniile zodiilor. Afla ce le scoate din sarite pe fiecare.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. LEU

Eşti foarte încăpăţânat şi din acest motiv pot să apară unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Chiar dacă ţi se pare că numai tu ai dreptate, ar fi bine să îl mai laşi şi pe el să aibă ultimul cuvânt. Este posibil şi ca acesta să se confrunte cu unele neplăceri în plan profesional, iar sprijinul tău l-ar putea ajuta să depăşească cu bine o situaţie delicată.

Continuarea horoscopului pe antena3.ro.