HOROSCOPUL LUNII APRILIE: Cum ne influenţează eclipsele de Lună şi de Soare viaţa personală

HOROSCOP APRILIE: Luna aprilie va fi influenţată din punct de vedere astronomic de eclipsa de Lună din 15 aprilie şi cea inelară de Soare din 29 aprilie. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat la România TV tabloul fiecărei zodii pentru cea de-a patra lună a anului.

31 mart. 2014, 10:10
HOROSCOPUL LUNII APRILIE: Cum ne influenţează eclipsele de Lună şi de Soare viaţa personală

HOROSCOP APRILIE: BERBEC

Nativi din Berbec sunt primii vizaţi de eclipsa de Lună, iar în ultima parte a lunii, când are loc eclipsa de Soare, sunt aşteptate câştiguri. Acest lucru înseamnă că unii Berbeci vor trăi extazul, iar ceilalţi care până acum nu au ştiut să pună punctul pe i, au făcut compromisuri, vor simţi pe pielea lor ce este agonia. Cei din urmă vor simţi viaţa ca un labirint existenţial şi nu vor ştii încotro s-o mai ia pentru a găsi ieşirea din acestă situaţia astrologică nefavorabilă.

Luna aprilie este o perioadă în care Berbecii trecuţi de 35 de ani vor trebui să aibă mare grijă la sănătate, deoarece eclipsa de Lună, în mod deosebit, îşi pune amprenta asupra lor şi asupra stării de spirit. Este momentul pentru un nou început. Cei care acum gândesc că vor să înceapă ceva care să-i pună în mişcare, să-i motiveze pentru ceea ce urmează să facă pentru următorii 9,10 ani, eclipsa vine şi îi ajută exact în această casă a iniţiativei.

HOROSCOP APRILIE: TAUR

Taurii sunt printre cei mai marcaţi nativi de aspectele lunii aprilie. Se anunţă tot felul de schimbări, unele chiar majore. Conjuncţia Soare-Uranus se produce pe casa bolilor cronice, ceea ce înseamnă că toţi nativii care ştiu că au anumite afecţiuni li se recomandă să ţină cont de sfaturile specialiştilor şi să nu îşi neglijeze sănătatea şi tratamentul.

Feriţi-vă de duşmanii vizibili şi invizibili, nu umblaţi în zone întunecoase pentru că eclipsele scot la lumină persoane dubioase. O altă recomandare a astrologului Mariana Cojocaru pentru aceşti nativi este să aibă grijă dacă au în preajma lor nativi din Taur cu probleme psihice pentru că eclipsele predispun la suicid.

HOROSCOP APRILIE: GEMENI

Gemenii sunt primii din zodiac ceva mai protejaţi decât restul nativilor, însă trebuie să fie atenţi în aprilie la surprize. Unele surprize vor fi excepţionale şi vor veni de unde se aşteaptă mai puţin: de unde erau meleagurile copilăriei, prietenii din trecut, din partea susţinătorilor din zona profesională, persoane influente care le întind acum o mână de ajutor, o ofertă excepţională de viaţă, o propunere neaşteptată care le poate schimba acum destinul Gemenilor peste noapte.

Trebuie menţionat că Gemenii în această lună trebuie să-şi facă curăţenie în agendă, dar şi în viaţă, ceea ce înseamnă că trebuie să elimine tot ce le este nefavorabil.

HOROSCOP APRILIE: RAC

Racii sunt cei mai vizaţi nativi din această perioadă pentru că Luna este patroana lor, iar eclipsa are planuri pentru ei. Se pot produce anumite evenimente spectaculoase în carieră, primesc propuneri, veşti, unele excepţionale.

Unii Raci care au avut probleme cu moralitatea, care calcă pe cadavre pentru a-şi atinge scopul, nu vor beneficia de pe urma acestui aspect astrologic benefic.

HOROSCOP APRILIE: LEU

Leii sunt marcaţi de tot felul de aspecte care ţin de străinătate şi studii. Leii creativi, intuitivi, inspiraţi au posibilitatea de a primi oferte neaşteptate de peste mări şi oceane: oferte de la multinaţionale, contracte în străinătate, pot fi aşteptaţi la studii în străinătate. Leilor care nu vor fi suficient de bine pregătiţi li se recomandă să se concentreze şi să-şi îndrepte atenţia către ce îşi doresc de acum încolo.

Acelaşi aspect dat de eclipse spune că cei care nu au reuşit să-şi finalizeze studiile îi îndreaptă pe Lei spre şcoală, să-şi finalizeze studiile.

HOROSCOP APRILIE: FECIOARĂ

Pentru nativii din Fecioară se vorbeşte despre tranzacţii şi câştiguri neaşteptate din moşteniri. Totuşi, la cei care au împrumutat bani, în perioadele de eclipse li se cer banii şi bunurile împrumutate înapoi.

Luna aprilie este o perioadă foarte bine marcată şi pe ceea ce înseamnă riscurile de accidente. Dacă nu puteţi amâna călătoriile pe care urmează să le efectuaţi la final de lună este bine să vă luaţi toate măsurile de precauţie: verificaţi uşa casei, actele, asiguraţi-vă de şofer sau persoana care trebuie să vă ducă la destinaţie.

HOROSCOP APRILIE: BALANŢĂ

Luna aprilie oferă Balanţelor norocoase alianţe deştepte, iar nativilor care au făcut compromisuri duse la extrem vor trece printr-un duş foarte rece. Este o lună în care aceşti nativi trebuie să fie cu mare băgare de seamă pentru că eclipsa de Lună îi vizează şi nu trebuie ca lucrurile să fie lăsate la voia întâmplării.

Finalul de lună aduce o discuţie despre bani, despre împărţire de bunuri, de despărţiri.

Pentru nativele tinere din Balanţă există deznodăminte fericite, cereri în căsătorie, de logodnă sau oferte de muncă foarte avantajoase, iar primele câştiguri vor veni deja până la sfârşitul lunii.

HOROSCOP APRILIE: SCORPION

Scorpionii pot primi oferte de muncă la care nici nu se gândeau, însă cei care nu s-au hotărât ce vor să facă din punct de vedere social şi profesional eclipsele vor aduce o nouă stagnare. Totuşi, aspectul astrologic indică faptul că soluţia pentru a evolua se află în ei înşişi.

Aprilie este o perioadă în care sănătatea este extrem de importantă: brusc o problemă minoră poate să prindă proporţii ieşite din comun. Nu ignoraţi orice semnal legat de sănătate, oricât de neînsemnat ar putea părea, deoarece vă puteţi trezi până la sfârşitul lunii cu o afecţiune în toată regula.

HOROSCOP APRILIE: SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor sta mult mai bine cu sănătatea, iar starea lor de spirit, creativitatea şi ingeniozitatea va atinge cote maxime. De asemenea, Uranus îi va ajuta dacă au planuri de a porni afaceri sau au iniţiative de a se lansa pe cont propriu.

Aprilie este o perioadă în care Săgetătorii găsesc tot felul de formule prin care învaţă să se adapteze şi să găsească o soluţie genială pentru a reuşi să se descurce pe cont propriu.

Totuşi, veşti şoc pentru aceşti nativi pot veni de la copii, aşa că fiţi cu ochii pe ei, mai ales dacă nu sunt cei mai cuminţi de pe planetă.

HOROSCOP APRILIE: CAPRICORN

Capricornii trebuie să se concentreze pe carieră, pentru că apar de acolo tot felul de oportunităţi. Totuşi, din acelaşi domeniu pot veni şi sancţiunile dacă aceşti nativi încearcă să deţină controlul în mediul în care muncesc.

Eclipsa de Lună îi pune pe Capricorni într-o ipostază nouă, interesantă, însă atenţie la posibile accidente care pot apărea la mijlocul lunii.

HOROSCOP APRILIE: VĂRSĂTOR

Începutul lunii aprilie este extrem de benefic pentru Vărsători atât pe planul câştigurilor, cât şi pe cel sentimental. Din păcate, eclipsa vine pentru unii nativi cu pierderi de bani, mai ales pentru cei care au fost superficiali sau care nu şi-au făcut datoria la timp.

Un aspect demn de menţionat este că Vărsătorii trebuie să aibă grijă ce vorbesc şi cum comunică. Evitaţi situaţiile tensionate şi fiţi atenţi ce vorbiţi cu rudele de gradul I şi II ca să nu le supăraţi.

HOROSCOP APRILIE: PEŞTI

Toţii Peştii geniali, reformatori, care lucrează în cercetare sau domenii de invenţii se pot îmbogăţi peste noapte sau pot deveni faimoşi peste noapte.

Ceilaţi nativi trebuie să fie foarte atenţi la investiţiile sau tranzacţiile pe care le fac pentru că într-o astfel de perioadă pot fi păcăliţi. Fiţi atenţi la ce acte semnaţi, faceţi curat în acte şi puneţi deoparte bunurile de ochii curioşilor şi ai celor care ştiu cum să le subtilizeze.

Nu lăsaţi actele de izbelişte şi nici bunurile de valoare la voia întâmplării pentru că s-ar putea ca mai târziu să plângeţi din cauza neatenţiei voastre.