Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iulie!

30 iun. 2017, 10:39
Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

RAC

Eşti mai pasională ca oricând în această lună, poate căldura verii te determină să fii şi tu fierbinte. E o perioadă bună pentru flirt, distracţie şi aventură. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să ai probleme din cauza atitudinii tale, stârnind gelozia partenerului de viaţă. Încearcă să nu te implici în mai multe relaţii deodată, pentru că vei sfârşi suferind!

Eşti plină de viaţă în această lună şi ştii să îţi canalizezi energia exact acolo unde trebuie. Pentru că eşti mereu într-o continuă mişcare, iei contact cu o mulţime de oameni influenţi care te pot ajuta pe viitor. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a putea ajunge acolo unde ţi-ai propus. Faci rost chiar de mai mulţi bani decât sperai!

LEU

Romantismul pluteşte în aer în luna iulie şi se anunţă îmbunătăţiri pe plan sentimental pentru tine. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să te comporţi exact aşa cum trebuie pentru a reaprinde flacăra iubirii în relaţia în care eşti implicată. Din fericire, şi partenerul tău face acelaşi lucru, aşa că rezultatele se vor vedea destul de rapid!

Te simţi destul de obosită în acest început de lună, de aceea ai face bine să iei o pauză de la tot ce te solicită intelectual, dar şi fizic. Nu ţi-ar strica un concediu mai repede decât ţi-ai planificat, stai bine cu banii şi nu te împiedică nimic să pleci în vacanţă. Dacă nu te odihneşti acum, nu ai şanse să progresezi curând.

FECIOARA

Luna iulie vine cu multă distracţie pentru tine. Şi deşi nu erai deloc încântată de o vacanţă pe care nu ai planificat-o tu, cu siguranţă te vei bucura din plin de ea. Momentele petrecute alături de partenerul tău de viaţă, dar şi de alte persoane dragi te vor face fericită mai mult decât ai fi crezut. Nu te mai gândi la bani şi bucură-te de ceea ce trăieşti!

Vei cheltui enorm de mulţi bani în această lună, mai exact spre sfârşitul ei. Pentru că ştiai că asta se va întâmpla, încă de la începutul lui iulie te-ai pus pe economii şi nu te mai bucuri de nicio mică plăcere. Cu toate acestea, într-un final te vei obişnui cu gândul şi te vei conforma astfel încât să nu strici toată atmosfera şi liniştea ta, dar şi a celor din jur. 

BALANŢĂ

Te porţi nepotrivit şi nu îţi dai seama că îţi răneşti partenerul de viaţă. Chiar dacă nu ai intenţii rele, indiferenţa şi atitudinea ta îi pune pe fugă pe cei dragi. Încearcă să îţi revii înainte de a strica un plan sau o călătorie care ar trebui să fie reuşită. Astrele te sfătuiesc să laşi orgoliul şi răceala deoparte şi să fii mai sufletistă, nu pierzi nimic!

Te minţi singură cu privire la o sumă mare de bani pe care trebuie să o dai pe un răsfaţ nedorit. Cu toate că nu îţi convine, nu ai curajul de a refuza o invitaţie de la persoane care te-au ajutat recent şi pe care le respecţi. Îţi pui economiile la bătaie pentru a da bine în faţa altora, însă vei regreta enorma după aceea!

Citeşte mai multe pe eva.ro