Horoscopul RELAŢIILOR pentru săptămâna 12-18 martie 2018. Cine are decepţii, trădari sau surprize în funcţie de zodie!

Horoscopul RELATIILOR. In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; rude, prieteni, colegi, parinti, vecini, bunici, copii, necunoscuti. Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam.

10 mart. 2018, 18:10
Horoscopul RELAŢIILOR pentru săptămâna 12-18 martie 2018. Cine are decepţii, trădari sau surprize în funcţie de zodie!

Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.

Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti.

O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica.

Luna Noua din 17 martie 2018 din Pesti va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.

Iata cum arata horoscopul relatiilor pentru saptamana 12-18 martie 2018 la fiecare zodie in parte. Cu cine te vei intelege, cu cine poti avea conflicte sau provocari, cine iti ridica mingea la fileu, afla mai jos!

Horoscopul RELATIILOR BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie : mama, bunica, sora, prietena sau altcineva. Aceasta femeie pare a fi mai in varsta decat tie sau are o autoritate mare asupra ta chiar daca nu este mai in varsta, ori o pozitie sociala mai mare.

In timpul saptamanii vei primi vesti sau vei urmari evenimente in legatura cu o separare in familia unor prieteni sau vecini. Drama emotionala din vietile lor poate fi cauzata de o serie de greseli, infidelitati sau o problema de sanatate.

Saptamana aceasta vei avea asteptari realiste legat de veniturile tale si banii pe care trebuie sa ii primesti.

Afacerile tale financiare se vor dezvolta asa cum astepti.

Atentia saptamanii implica si actiunile unui copil sau unei persoane mai tinere din familie care este secretos fata de tine. Daca ai pierdut comunicarea cu copiii tai in ultimele luni sau ultimii ani, acum este un bun moment sa armonizezi relatia din nou.

O problema mai serioasa de sanatate poate aparea in legatura cu un barbat tanar sau baiat ce probabil nu locuieste in casa ta, dar iti poate fi ruda.

Unii Berbeci se pot implica in actiuni caritabile legate de un baiat sau barbat tanar.

Horoscopul RELATIILOR TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti nascut sub semnul Taurului, saptamana aceasta vei avea oportunitatea sa rezolvi probleme legate de oameni sau institutii din alt oras sau chiar alta tara sau despre o masina privata. Acum poti face acea calatorie amanata.

Saptamana iti aduce intamplari bune in legatura cu cumpararea unei case sau o cumparatura personala pe care ti-o faci. Vei fi in stare sa rezolvi o problema de proprietate sau sa faci imbunatatiri casei, gradinii, apartamentului tau. Frumusetea si confortul din jurul tau sunt un factor important pentru tine acum.

Evita schimbarile mari pentru ca emotional nu esti pregatit pentru ele inca.

Aceasta este o saptamana cu capcane pentru cei implicati intr-un proces.

In viata ta amoroasa, aparitia unui barbat din trecut iti va dezgropa multe amintiri, unele placute, unele nu.

Acum vei putea avea vise despre rude sau persoane dragi care au murit si care iti vor reaminti de ele prin experiente ciudate cu prezenta lor.

Una peste alta, va fi o saptamana de succes si productiva pentru tine, in special daca te multumesti cu abilitatile si realitatea din jurul tau. Vei fi suficient de norocos si in stare sa iti aranjezi tot ce e mai important pentru tine.

Horoscopul RELATIILOR GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca esti nascut sub semnul Gemenilor, saptamana aceasta vei avea suficient de mult timp sa te gandesti la evenimentele pe care le-ai experimentat in ultimul timp. Te simti ca si cum esti intr-un vartej de schimbari importante personale si profesionale si asta te face sa te gandesti mai atent, ca sa eviti orice riscuri.

Vei avea o intelegere si un deal bun sau vei participa la un eveniment major, ambele avand legatura cu un barbat.

Saptamana aceasta, vei face mai multe vizite unui manager, unei institutii financiare sau vei intalni oameni cu care ai acorduri financiare. Este un bun timp sa primesti bani, credite, discutii pentru plati mai bune.

O disputa neasteptata sau un conflict cu o femeie mai tanara te poate infuria pe tine insuti, pe lipsa ta de control asupra propriilor emotii.

Barbatii de peste 35 ani vor avea ocazia sa primeasca raspunsuri importante la intrebari care au creat ingrijorari in ultimul timp. Este timpul sa clarifici relatiile neclare care au in spate orice ingrijorari personale sau de familie.

Femeile tinere Gemeni vor avea o saptamana tensionata datorita schimbarilor si evenimentelor neasteptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.