Horoscopul runelor 2019: Mihai Voropchievici spune ce zodii au protecţie divină şi ce zodii au noroc

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru 2019. O zodie beneficiază de protecție divină, iar alta are noroc fabulos la bani. Aflați ce vă rezervă astrele pentru acest an.
Filip Stan
02 ian. 2019, 06:58
Horoscopul runelor 2019: Mihai Voropchievici spune ce zodii au protecţie divină şi ce zodii au noroc

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbec

Este un an cu multe schimbări majore și schimbările astea pot veni sau surveni de la o zi la alta. Este un an în care Berbecii trebuie să stea bine ancorați, bine pregătiți și cu urechile ciulite. Pentru că aceste lucruri care vin asupra lor nu trebuie să treacă. E un fel de oportunism și Berbecii știu să se planteze exact acolo unde sunt oportunități, dar anul viitor e un an cu foarte multe oportunități, iar toate schimbările astea sunt fantastic de benefice, sunt majore. Schimbările vin din toate planurile. Un an cu mari schimbări pentru Berbeci.

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Taur

Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai liniștit așa, anul viitor va tinde să forțeze șansa, norocul, să vrea poate mai repede, pentru că a fost un an 2018 mai greoi, mai anevoios cu multe necazuri, i-a pus la probe de încercare de multe ori, iar acum runa îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă răbdare anul viitor, pentru că toate lucrurile benefice și surprizele plăcute vin la oamenii care știu să aștepte. Cu alte cuvinte, „festina lente”. Grăbiți-vă încet și aveți răbdare, pentru că toate lucrurile vor veni dar nu când vreți voi, la momentul respectiv. Nu e bine pentru că a-ți putea strica echilibrul ăsta care vi se oferă din Univers. Ele vin exact atunci când trebuie.

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Gemeni

Este un an extraordinar de benefic, cu multe opțiuni, dar două din opțiunile de bază pentru anul viitor, și aici doresc cam de mult treaba asta și abia la anul se împlinesc o parte din ele. A se muta din casă, a-și construi o casă. Sunt cei care trăiesc într-o familie mai mare, cu socrii sau cu părinții. Este anul când ei își pot cumpăra o locuință, dar la fel de bine este anul când pot opta pentru o schimbare de job mai bună, pentru că opțiuni vor fi fantastic de multe anul viitor și cum ei sunt foarte buni în comunicare vor excela în a comunica, a căuta ceva care să-i atragă, să fie pe domeniul lor. O schimbare de serviciu foarte benefică, cu toate acestea fiind o zodie dublă și enunțul runei este tot la dublu: Veți acționa foarte favorabil într-una din cele două situații pe care le veți avea la îndemână. Ori mutarea din casă, ori schimbarea de serviciu. Dacă schimbarea de serviciu este mai benefică și cu partea financiară mai mare, atunci e cu bătaie dublă. Pentru că având mai mulți bani își pot cumpăra o locuință mult mai repede.

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Rac

Sunt tot anul în așteptarea unor schimbări, unor lucruri foarte interesante și acestea vin periodic. Este un an totalmente pentru Raci cu schimbări în toate domeniile. Sfatul este: fiți pregătiți să întâmpinați aceste schimbări și luați-le pe acelea care sunt mai benefice și amplificați-le.

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Leu

Este un an fantastic de benefic în consolidarea poziției lui. Și în societate, și în familie, și acasă, și la serviciu. Trebuie să se împartă cam în patru direcții, să aibă toate opțiunile pregătite. Pentru că la serviciu, poate să vină o ofertă nouă, să găsească o nouă colaborare, ceva mai bun. În familie, poate să se înmulțească familia, să mai vină un nepoțel sau un copil sau mă rog în funcție de vârsta respectivă pentru fiecare. Dar în societate, în primul rând, Leul știe să strălucească. Și i se spune că anul ăsta trebuie să te preocupi mai mult de persoana ta, să arăți mai bine, să fii mai grozav și să te duci acolo unde îți e locul.

Horoscopul runelor pentru 2019, cu Mihai Voropchievici. Fecioară

Este în anul în care toate adevărurile pe care le-a omis, le-a ascuns vin asupra lor. O multitudine de adevăruri, care de multe ori sunt marcante. Dacă au făcut niște greșeli și acum acestea au ieșit la iveală, acestea îi vor marca. Dacă adevărurile descoperite sunt benefice și le-au ținut în expectativă, acestea vin cu schimbări benefice. Pot schimba din două puncte de vedere: Este un an de plus și minus pentru Fecioare.

Mai multe detalii aici

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii din străinătate. Documentul care trebuie depus la ANAF neapărat
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! O mare companie face angajări!
Adevarul
Atacuri dure ale lui Edgodan la adresa Israelului: „O amenințare pentru întreaga umanitate”. Netanyahu, un „vampir”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Ultimele imagini cu micuța Raisa în viață. Ce au surprins camerele de supraveghere pe 27 mai 2024
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la „Follow us!”: „Este șocul vieții noastre”
Capital.ro
Rusia va ATACA România? S-a anunțat în seara aceasta: Și-ar dori
StirileBZI
Salariul minim pe economie va crește de la 1 iulie: Câți bani vor primi peste un milion de români
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'