Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie: Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodie

Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

20 apr. 2014, 19:27
Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie: Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodie

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Ca să îţi începi săptămâna cu dreptul, atunci trebuie să fii foarte atentă atunci când interacţionezi cu cei din jurul tău. Miercuri şi joi, cineva va încerca să te enerveze, intenţiile lui fiind unele destul de imorale. Nu îi răspunde în aceeaşi manieră în care el o face, ci ignoră-l u diplomaţie. Cu cât weekend-ul se apropie, cu atât distracţia este mai mare. Urmează-ţi prietenii şi nu vei regreta!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fii pregătită pentru ceva extrem în acest început de săptămână. Gândeşte rapid şi dacă poţi, altfel decât o faci de obicei. După mult timp vei fi nevoită să te împingi singură de la spate şi să încerci modalităţi noi de a înţelege sarcinile pe care le primeşti. Joi şi vineri ţi se deschid noi uşi, iar ideile îţi curg mult mai uşor decât de obicei. În acest weekend, rezistă tentaţiei de a le spune celor apropiaţi de reuşitele tale, cel puţin pentru moment.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Primeşti câteva telefoane speciale în dimineaţa de luni, şi ţi se spune ceva ce te face cu adevărat fericită. Eşti din ce în ce mai optimistă, iar această atitudine îi va ajută fără să vrei şi pe cei din jurul tău. Banii vor fi o problemă joi şi vineri, dar dacă te vei organiza cum trebuie, nu o vei duce rău deloc. În weekend eşti mai activă decât de obicei şi îţi doreşti să explorezi noi teritorii pe care le vei îndrăgi.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dimineaţa de luni îţi va aduce multă distracţie, asta dacă reuşeşti să te trezeşti cu adevărat. Mai târziu, încearcă să îţi acorzi mai multă atenţie şi să te răsfeţi puţin. Joi şi vineri, relaţiile pe care le ai pot suferi schimbări, iar faptul că încerci să ţii situaţia sub control va fi chiar de ajutor. Priveşte totul dintr-un alt unghi. Şi dacă nu îţi dai seama de ce reacţionează unii prieteni de-ai tăi aşa în weekend, de ce nu îi întrebi?

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luni eşti de genul grăbeşte-te ca apoi să aştepţi, iar alarma pe care o pui să sune nu este neapărat utilă în acest caz. După amiază şi în zilele ce vor urma, o energie neaşteptată te cuprinde şi ai parte de multă distracţie, dar şi de romantism. Pentru cele mai bune rezultate, încearcă să îţi pui şi corpul la treabă şi să faci mai multă mişcare. Joi şi vineri, faptul că vrei să încerci lucruri noi şi să testezi idei inedite anunţă că eşti pregătită să primeşti ce are viaţa să îţi ofere. Rezistă tentaţiei de a-i judeca pe alţii în acest weekend, eşti departe de adevăr.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti as în arta comunicării, dar luni te întreci pe tine. Spre seară şi în zilele ce vor urma te vei ocupa de unele probleme mai vechi, poate legate de carieră sau de viaţa personală. Cere ajutorul unui prieten, profesor sau oricui care e în măsură să o facă. Joi sau vineri înţelegi cu uşurinţă ce vor ceilalţi, ceea ce te va ajuta în plan profesional. Ai planuri mari pentru acest weekend, aşa ca ocupă-te de proiecte măreţe, dar nu uita nici să te bucuri de lucrurile mărunte.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luni dimineaţa nu este momentul pentru experimente sau riscuri. Dacă cineva te roagă să faci ceva inedit, refuză-l diplomat sau las-o pe altă dată. Cei din jurul tău sunt mult mai deschişi faţă de tine, ceea ce este un lucru destul de interesant. Joi şi vineri ăţi controlezi emoţiile sau ele te controlează pe tine? În acest weekend ocupă-te de pasiunile tale şi încearcă să stai cât mai mult în aer liber.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro