Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie 2017. Cine se umple de bani şi ce zodie găseşte marea dragoste

Ce săptămână ne aşteaptă puteţi vedea mai jos, pentru fiecare dintre zodii, dragoste, bani şi carieră. 

22 oct. 2017, 12:37
Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie 2017. Cine se umple de bani şi ce zodie găseşte marea dragoste

BERBEC:

Dragoste: Ești prea încăpățânată și acest lucru îl scoate din minți pe partenerul tău, scrie estisuperba.ro. Încearcă să mai lași se la tine în cuplu, altfel s-ar putea să rămâi singură până la sfârșitul lunii. Nu îți mai trata partenerul de viață cu superioritate. Încearcă să fii atentă la părerile și preferințele lui.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodia care va trece printr-o mare DEZAMĂGIRE în prima parte a anului 2018

Bani: Vei fii surprinsă când vei primi o sumă importantă de bani la care nu visai și astfel, vei putea să pui în aplicare planurile de vacanță pe care ți le-ai propus.

Carieră: Ești pusă într-o postură destul de dificilă la locul de muncă din cauza unei probleme de comunicare. Ești mustrată de superiori, însă vei trece peste acest incident.

TAUR:

Dragoste: Te simți în al nouălea cer alături de un bărbat pe care l-a cunoscut recent, dar vei realiza că nu va fi de durată, ci doar o aventură de câteva săptămâni. Încearcă să nu fii foarte afectată și trebuie să înveți din această greșeală pentru a-ți fii mai ușor în viitor.

Bani: Dacă vei continua să cheltui la fel de exagerat ca până acum, vei avea o grămadă de datorii până la sfârșitul lunii. Nu mai arunca banii pe lucruri mărunte care nu îți sunt folositoare.

Carieră: Totul merge ca uns! Ți-ai surprins superiorii într-un mod plăcut și lucrezi la un nou proiect la care nici nu visai. Acest lucru te motivează și te străduiești să demonstrezi să meriți acest post.

GEMENI:

Dragoste: Situația din relația ta nu este tocmai roz, întru-cât ai certuri din ce în ce mai dese cu partenerul de viață și pare că nici tu, nici iubitul tău nu sunteți dispuși să faceți ceva în acest sens.

Bani: Nici ție nu îți vine să crezi cât de repede se duc banii, dar dacă continui să te distrezi la fel de mult nu vei mai economisi niciodată! Dar vara nu este anotimpul economiilor. Vei avea șansa să faci alți bani, deci, distrează-te, bucură-te de vacanță și simte-te bine.

Carieră: Nu îți mai place actualul job, vrei să a parte de noi provocări în domeniul profesional. Ești o persoană creativă și acest lucru te face să îți dorești un alt mediu pentru a valorifica această calitate.

RAC:

Dragoste: Întâlnești o persoană cu care îți place să-ți împarți timpul liber și cu care îți place să ieși, asta dacă nu ești deja implicată într-o relație. Pentru a evita o dramă sentimentală, fii mai indiferentă la început și nu-ți arăta entuziasmul.

Citeşte şi Horoscop 23 octombrie 2017: Două zodii vor primi sume mari de bani, altele au parte de probleme. Previziuni complete

Bani: Nu îți gestionezi veniturile chibzuit, deși nu ești într-o etapă favorabilă din punct de vedere financiar. Nu mai cumpăra lucruri de care nu ai nevoie, trebuie să fii mai cumpătată.

Carieră: Săptămâna aceasta o să lucrezi mult peste program, însă vei fi răsplătită pe măsură. Este posibil să primești o primă sau să fi promovată.

LEU:

Dragoste: Vrei o schimbare. Cauți un nou partener pentru că a intervenit monotonia și partenerul actual nu te ma satisface. Din nefericire, acest lucru este greșit pentru că tinzi să îl faci pe iubitul tău să pară personajul negativ din această poveste.

Bani: Vrei să economisești și de aceea nu vrei să te abați de la planul pe care ți l-ai propus. Te gândești de două ori înainte de a cumpăra un lucru, te gândești dacă ai sau nu nevoie de acel ceva.

Carieră: Ai oportunitatea de a avansa din punct de vedere al cunoștințelor. Ori intri în contact cu persoane de la care ai multe de învățat, ori este vorba de un curs de specializare promis de șefi. În această săptămână va fi productivă în ceea ce privește îmbunătățirea cunoștințelor.

FECIOARĂ:

Dragoste: În viața ta se întoarce o persoană din trecut. Pentru tine, acest lucru nu reprezintă o bucurie, ci mai degrabă ceva neplăcut pentru că îți trezește amintiri și îți da o stare de tristețe și melancolie. Cel mai bun lucru este să te bucuri de prezent ,să te gândești la viitor și să lași trecutul în urmă.

Bani: Primești o sumă de bani la care nici nu te gândeai și nu ești cumpătată în cheltuirea lor. Concentrează-te pe priorități și lasă lucrurile neimportante.

Carieră: Îți încalci principiile și te afli într-o situație în care nu ți-a fi dorit niciodată să fii. Dacă vrei să nu fi concediată, va trebui să accepți aceste compromisuri de dragul locului de muncă.

BALANȚĂ:

Dragoste: Trebuie să acorzi mai mult timp persoanei iubite pentru că ai neglijat-o în ultima perioadă. Încearcă să condimentezi puțin relația și să reaprinzi focul pasiunii. Petrece mai mult timp cu iubitul tău și las-o mai moale cu ieșirile cu prietenii.

Bani: Ai probleme cu banii. Riști să strici o relație , fie din cauză că stai prost cu banii, fie din cauza unor datorii pe care nu le-ai înapoiat. Stai și gândește-te dacă este ok să pierzi o persoană din viața ta pentru un lucru trecător.

Carieră: La job trebuie să te încadrezi într-un termen limită. La începutul proiectului era stabilită o altă dată și aveai mai mult timp să rezolvi toate problemele. Acest lucru te pune puțin în dificultate. În această săptămână vei avea multe dureri de cap, iar stresul o să fie de nesuportat.

SCORPION :

Dragoste: Îți dai seama că elația ta nu mai are niciun viitor. Legătura dintre voi nu mai este aceeași din cauza unor divergențe și discuții ulterioare. Această săptămână va fi pentru tine săptămâna discuțiilor în contradictoriu.

Bani: Ai rămas fără bani pentru că nu ai învățat nici până acum să te abții. Trebuie să îți consulți agenda pentru următoarele săptămâni și să găsești o soluție pentru a nu rămâne cu datorii.

Carieră: Nu prea ai chef de muncă. Stai toată ziua pe site-urile agențiilor de turism pentru că îți faci planuri de vacanță, însă acest lucru este deranjant pentru colegii tău de muncă. Trebuie să-ți rezolvi mai întâi sarcinile de la job, apoi să te ocupi de planurile personale.

SĂGETĂTOR:

Dragoste: Ai o săptămână bună din punct de vedere sentimental. Deși ai avut o lungă perioadă probleme din punct de vedere sentimental, în această săptămână cunoști pe cineva care te face să uiți de experiențele anterioare. Este foarte probabil să fie chiar jumătatea ta!

Bani: Vei face niște cheltuieli costisitoare pentru familie și casă, dar nu e cazul să te panichezi ,căci reușești să pui câțiva bani deoparte până atunci.

Carieră: Ai mult chef de muncă și totodată ești foarte implicată. Ești apreciată pentru efortul depus și atunci când faci lucruri care nu țin de sarcinile tale. Fii atentă să nu te amesteci prea mult în sarcinile colegilor tău, altfel vor exista discuții.

CAPRICORN:

Dragoste: Ești pregătită să o iei de la capăt. Ești pregătită pentru o nouă relație și nu mai trăiești în trecut. Nu te întrista dacă nu apare imediat, astrele sunt de partea ta.

Bani: Chiar dacă nu mai ai bani, găsești tu o modalitate pentru a face rost. Nu trebuie să îți faci probleme, ești descurcăreață și vei trece peste acest lucru. Fă-ți treaba la locul de muncă pentru a-ți plăti cheltuielile ș îți cor rămâne bani și pentru ieșit în oraș.

Carieră: Ești foarte bună în ceea ce faci, dar este necesar să înveți și lucruri noi. Chiar dacă nu ai mai avut de a face cu nimic din ceea ce faci, nu trebuie să te lași intimidată.

VĂRSĂTOR:

Dragoste: Ești deschisă să faci lucruri nebunești pentru că ești îndrăgostită până peste cap. Este nemaipomenit să ai astfel de sentimente, însă nu te entuziasma prea tare pentru a nu face lucruri pe care să le regreți mai târziu.

Bani: Unul dintre prietenii tăi îți cere bani în împrumut și nu poți să-l refuzi, chiar dacă știi că vei intra în posesia lor destul de târziu.

Carieră: ai grijă la felul cum interacționezi cu cei din jur. Riști să transmiți mesajele eronat, iar colegii nu îți vor înțelege mesajul. Acest lucru va afecta relația dintre voi și ,totodată, proiectele la care lucrezi vor întârzia.

PEȘTI:

Dragoste: Nu mai ești mulțumită de ceea ce se întâmplă în relația ta, tocmai pentru că ai așteptări mult prea mari. Încearcă să fi mai permisivă și să lași de la tine mai mult dacă vrei ca lucrurile să nu stagneze.

Bani: Nu poți să te plângi din punct de vedere financiar, chiar dacă au fost și perioade mai bune. Chiar dacă te descurci cu banii, tu vrei întotdeauna mai mult. Dacă te rezumi la strictul necesar, vei avea bani și pentru mofturile tale.

Carieră: Mergi cu drag la locul de muncă. Totul merge strună: relația cu colegii merge bine și șeful este mulțumit de munca ta. Îți place să muncești și nu te deranjează să lucrezi în timpul liber.