Horoscopul săptămânii 25 – 31 mai 2018: Ce îţi prezic astrele pentru următoarea perioadă

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 09:29
Horoscopul săptămânii 25 – 31 mai 2018: Ce îţi prezic astrele pentru următoarea perioadă

Berbec

Puteți avea succes în orice proiect pe care îl veți întreprinde în următoarea lună. Veți avea o viață socială intensă, din care nu vor lipsi întâlnirile cu rudele și prietenii. Poziția planetei Venus vă poate afecta în diferite moduri, unele cu referire la cheltuieli exagerate pentru casă ori la relația cu unul din părinți. Cu siguranță veți fi nemulțumite de ceva.

Taur

Cu Uranus în semnul vostru, oricât de mult vă place stabilitatea și nu agreați schimbările, va trebui să învățați să le acceptați, pentru că vor face parte din viața voastră. Aveți șansa să testați aceste ape noi înainte de a trece la apăsarea pedalei de accelerație. Deocamdată, începeți să faceți un plan de acțiune care necesită evaluarea bugetului și a termenelor de pus în aplicare.

Gemeni

Dorințele voastre interioare se pot afla la o răscruce. Sunteți împărțite între impulsurile voastre iraționale și nevoia de a vă stabiliza. Este posibil să aveți dificultăți în găsirea unui echilibru. Problema este că nu știți ce vreți sau dacă ceea ce vreți este accesibil. Gândiți-vă puțin și încercați să stăpâniți partea instinctivă și fanteziile!

Află ce-ți rezervă astrele în următoarele zile pe clickpentrufemei.ro.