Horror în Suedia: O maşină s-a proiectat într-o mulţime de O SUTĂ de elevi şi profesori

O maşină s-a proiectat în aproximativ 100 de persoane, majoritatea elevi, precum şi în profesorii şi părinţii lor care îi supravegheau în timp ce făceau o plimbare.

25 sept. 2018, 16:48
Horror în Suedia: O maşină s-a proiectat într-o mulţime de O SUTĂ de elevi şi profesori

Incidentul s-a produs Marţi, în apropiere de Karlshamm. Poliţia suedeză a informat că doi copii au fost răniţi şi că oamenii legii îl caută pe agresorul care a reuşit să fugă de la locul atacului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din localitate a relatat că elevii au reuşit să se ferească de maşina care venea spre ei, fugind din faţa acesteia pentru a nu fi loviţi. „Maşina a accelerat îndreptându-se spre elevi şi profesori, a mai spus acesta.

Şoferul a lovit doi copii. Unul dintre ei a fost rănit la mână, iar celălat, într-o altă parte a corpului, a mai precizat poliţia care a făcut apel la populaţie să fie vigilentă şi să raporteze orice informaţie care ar putea duce la găsirea criminalului care a fugit de la locul faptei. 

Atacul s-a produs, marţi, în jurul orei locale 12:00 p.m.

Grupul de 100 de copii şi 10 profesori ai acestora provenea de la o şcoală secundară din Mjallby. Ei se deplasau din Hinnedalsvagen în Grundsjon, cu ocazia unui eveniment social.

Maşina individului care a intrat în mulţime este o Saab, de culoare neagră sau albastru închis. Şoferul a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliţie, potrivit express.co.uk.

Martorii oculari nu au reuşit să identifice dacă agresorul era bărbat sau femeie.

Poliţia suedeză a anunţat că aşteaptă orice informaţie legată de acest caz, de la oricare persoană care posedă amănunte folositoare pentru rezolvarea acestui caz.