Hoţi prinşi după ce au tâlhărit două femei, în Capitală

Un bărbat în vârstă de 42 a fost reţinut de poliţişti, la scurt timp după ce a furat telefonul unei femei, aflate într-un tramvai, în sectorul 3 al Capitalei. Tot marţi, politiştii bucureşteni au reţinut un tânăr de 21 de ani acuzat că a tâlhărit o bătrână.

RomaniaTV.net
18 iul. 2018, 12:45
Hoţi prinşi după ce au tâlhărit două femei, în Capitală

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 23 Poliţie au fost sesizaţi prin Dispecerat 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din sectorul 3, o femeie a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Deplasându-se la fata locului, poliţiştii au depistat, la scurt timp după comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. În urma cercetărilor, în sarcina acestuia s-a stabilit că în jurul orei 22.30, în timp ce femeia se afla într-un tramvai oprit în staţie, prin smulgere, ar fi deposedat-o de un telefon mobil, telefon care a fost găsit asupra bănuitului.

Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Tot marţi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 21 ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra unei femei, tot pe raza sectorului 3.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 82 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.30, un bărbat necunoscut , prin smulgere, a deposedat-o de o geantă în care avea documente personale şi o sumă de bani.

Deplasându-se la locul indicat de bătrână, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Într-un gang din apropiere, oamenii legii au descoperit mai multe documente pe numele persoanei vătămate.

În urma cercetărilor, în sarcina bănuitului s-a stabilit că în jurul orei 12.30, în timp ce femeia se afla pe o bancă dispusă stradal în fața unui imobil, tânărul i-ar fi smuls geanta cu documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.