Hotel în mijlocul unui parc, pentru ginerele primarului din Călăraşi

Hotel în parcul oraşului pentru ginerele primarului din Călăraşi. Un proiect care cuprindea un teren de tenis şi o cofetărie s-a transformat într-un hotel cu şase etaje. Mai mult, unul dintre acţionarii firmei care a concesionat bucata de parc de la primărie este chiar ginerele primarului Dragu. La cererea fostului prefect, Poliţia şi Parchetul au cercetat modul în care s-a realizat construcţia ilegală. Despre conflictul de interese, nimeni nu spune, însă, nimic.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 18:42
Hotel în mijlocul unui parc, pentru ginerele primarului din Călăraşi

Hotelul Columna are şase etaje. Angajaţii restaurantului din complexul turistic spun că el va avea patru stele şi va fi deschis în cel mult două luni. Admit, însă, şi un amănunt cunoscut de tot Călăraşiul: aici sunt şi banii primarului Nicolae Dragu.

Până şi angajaţii Primăriei recunosc că hotelul e unicat, din punct de vedere al aprobărilor.

Primarul spune că ginerele era acţionar minoritar şi deci, nesemnificativ.

În urmă cu trei ani, fostul prefect a reclamat abuzul la Poliţie şi Parchet. Nici actualul prefect nu a reuşit, însă, să află prea multe.

„Această speţă este la organele de cercetare, în momentul acesta. (…) Sincer să fiu, nici nu ştiu cine este ginerele primarului”, a declarat prefectul judeţului Călăraşi.

„Cercetările au fost efectuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, dosarul penal a fost înaintat acestei instituţii”, a spus purtătorul de cuvânt Ramona Tudor.

Hristache Geambazu, zis Itu, a intrat în atenţia presei la sfârşitul anului trecut, când a făcut un adevărat număr de strip-tease în faţa restaurantului. El şi-a vărsat nervii pe jurnaliştii care filmau petrecerea unor poliţişti de la IPJ Călăraşi.

Primarul Nicolae Dragu este la al doilea mandat consecutiv. A mai fost primarul Călăraşiului, în perioada 1996-2000. Traseul lui politic este cât se poate de complicat. UNPR-istul de azi a trecut, de-a lungul timpului, pe la PSM, PUNR, PNŢ-CD şi PNL.