Hoţi filmaţi când sparg maşini, apel disperat VIDEO

Doi tineri au spart maşina unei femei în vârstă chiar în mijlocul zilei, pe o stradă din Sibiu. Oamenii sunt disperaţi şi cer ajutorul pe internet pentru prinderea spărgătorilor de maşini.

28 sept. 2017, 06:11
Hoţi filmaţi când sparg maşini, apel disperat VIDEO

Doi tineri au spart miercuri după – masă o mașină pe strada Victor Hugo, iar proprietarul autovehiculului cere ajutorul sibienilor pentru identificarea hoților.

„Dragi sibieni! Vă rugăm să ne ajutați la identificarea acestor infractori. Sâmbătă, în miezul zilei această pereche a spart mașina mamei parcată pe strada Victor Hugo, pensionară și bunică din Sibiu, care tocmai își adusese nepoții acasă. Au spart geamul, au furat poșeta cu puțini bani, toate actele personale și telefonul mobil. Mama a lipsit 10 minute… În caz că îi recunoaște cineva, vă rugăm să contactați poliția Sibiu”, spune proprietarul mașinii într-o postare pusă pe pagina de Facebook Info Trafic Sibiu.

Acesta spune că în mai puțin de 24 de ore de la postare a primit mai multe indicii de la sibieni cu privire la făptași și că le-a prezentat poliției.

„Am înțeles că au mai comis spargeri în oraș, mai sunt și alte înregistrări pe camere de supraveghere și așteptăm ca poliția să-i identifice”, spune persoana păgubită, potrivit turnulsfatului.ro.