Hoţi români şi sârbi, reţinuţi în Spania, pentru furt. Hoţii vizau doar maşinile de lux VIDEO

Un grup format din şase români şi sârbi a fost reţinut în Spania pentru furt. Hoţii aveau o metodă ingenioasă de a-şi jefui victimele: le găureau roţile la maşini, apoi, în timp ce pretindeau că vor să-i ajute să repare pana, îi lăsau fără lucrurile de valoare.

05 nov. 2015, 10:22

Hoţii români îşi pregăteau terenul încă dinainte să-şi cunoască victimele. În benzinăriile de pe autostrăzile spaniole, ei puneau ochii pe o mașini și îi găureau una din roți. Apoi, autoturismul pleca.

În imaginile surprinse de o cameră de bord, se vede cum unul dintre hoți îi arată victimei care roată a cedat. În timp ce face pe bunul samaritean, un alt bărbat coboară din maşină şi, fără ca victima să observe, se strecoară spre autoturismul în pană și ia din el lucruri de valoare. Apoi se întoarce cu prada la maşină, unde cel de-al treilea membru al bandei trecuse deja la volan ca să pregătească fuga, potrivit România TV.

Citeşte şi  Doi hoţi au fost filmaţi în timp ce spărgeau o maşină VIDEO

Victimele erau străini care conduceau maşini de lux. În total, în doi ani, gruparea a reuşit să jefuiască nu mai puţin de 450 de oameni prin această metodă.

În imaginile surprinse de o altă cameră de bord se vede că hoţii erau gata să-şi rişte viaţa pentru a jefui maşinile. În acest caz, totuşi, victima s-a prins la timp, iar tâlharii s-au făcut nevăzuţi.