Doi hoţi din Vaslui, filmaţi când au furat un cărucior de bebeluş VIDEO

Hoţi fără scurpule la Vaslui! Doi tineri au fost suprinşi de camerele de supraveghere când au furat dintr-o scară de bloc ...un cărucior de bebeluş!

15 mai 2017, 11:53
Doi hoţi din Vaslui, filmaţi când au furat un cărucior de bebeluş VIDEO

În municipiul Vaslui hotii furã orice le picã în mânã fãrã sã se gândeascã si la consecinte. Este si cazul a doi tineri surprinsi de camere de supraveghere în timp ce sustrãgeau un cãrucior pentru copii din fata unui bloc din zona gãrii. Ceea ce nu stiau, în schimb, cei doi hoti, a fost faptul cã actiunea lor a fost surprinsã de o camerã de supraveghere si filmarea a ajuns pe mâna politistilor.

Citeşte şi Românii s-au făcut din nou de râs în Italia. Doi bărbaţi au încercat să fure o maşină a poliţiei cu tot cu poliţistul din ea

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt si fac cercetãri pentru prinderea celor doi tineri care se fac vinovati de furt calificat. Pe imaginile surprinse se vede cum unul dintre hoti „tine de sase”, ca nu cumva un trecãtor sã-i surprindã, în timp ce celãlalt actioneazã. Dispare pe o alee ce duce cãtre scara unui bloc si revine, în scurt timp, cu un cãrucior pentru copii în brate. Apoi, cei doi se fac nevãzuti.