Hoţii care fură identitatea vedetelor şi cer bani oamenilor. Teo: „N-am să vin NICIODATĂ să îţi cer bani”

Fereşte-te de escrocii care profită de dramele unor oameni şi de mărinimia semenilor lor! Ei lansează campanii umanitare false in numele vedetelor si fura bani de la romani.

13 oct. 2015, 17:05
Hoţii care fură identitatea vedetelor şi cer bani oamenilor. Teo: „N-am să vin NICIODATĂ să îţi cer bani”

Un fenomen deosebit de periculos ia amploare pe retelele de socializare. Cum functioneaza: escrocii creaza conturi false in numele unor persoane publice, inventeaza povesti dramatice si apoi cer bani in numele vedetelor carora le-au furat identitatea virtuala.

O victima a acestei inselatorii este chiar Teo Trandafir. Ea se confrunta de cateva luni cu aceasta problema. Iata, mai exact, despre ce si despre cine e vorba: Lacatus Vlad Iulian e un barbat creaza conturi false in numele vedetei si abordeaza prin mesaje private pe Facebook persoane cu dare de inima carora le cere bani pentru un caz disperat al unor copii din Beius.

El pretinde ca este Teo Trandafir si le spune oamenilor sa ia legatura cu un asa zis coordonator de proiect, care se ocupa de strangerea de fonduri. Tintele lui sunt in special cu romanii ce se afla in strainatate. Crede ca acestor oamenii le va fi mai greu sa depuna plangere, daca isi dau seama de hotie.

O admiratoare a lui Teo Trandafir ne-a trimis pe adresa redactiei ([email protected]) o dovada prin care a donat o suma de bani prin serviciul Money Gram si astfel am reusit sa aflam numele acestei persoane.

A donat 5000 de euro si s-a ales doar cu o injuratura

O femeie, care nu a dorit sa-i dezvaluim indentitatea, a contactat echipa Teo Trandafir.com si a povestit cum a cazut in aceasta plasa, a donat 5000 de euro si s-a ales doar cu o injuratura si cu banii furati de acest individ.

Desi Teo Trandafir a sesizat autoritatile, acestea sunt legate la maini pentru ca nu pot demara o ancheta pana nu se primesc reclamatii in acest sens. Asadar, daca ati fost contactati de acest personaj, sunteti rugati sa intrati pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Petitii Online si sa depuneti o plangere.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.ro