Iarna nu-i ca vara. Traian Băsescu, supărat rău pe Facebook. Vezi ce s-a întâmplat cu grădina lui

Traian Băsescu este foarte supărat. Dimineaţă, fostul preşedinte şi-a găsit brăduţul plantat în curte doborât din cauza viscolului de pe timpul nopţii.

17 ian. 2016, 11:57

Se pare că Traian Băsescu a aflat pe pielewa lui că „iarna nu-i ca vara”. Duminică dimineaţă, fostul preşedinte a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare grădina din faţa casei. Se pare că ninsorile din ultimele ore şi viscolul puternic au pus la pământ bradul plantat în curte.

„Îmi pare tare rău. Viscolul a doborât bradul pe care îl aveam în curte. Voi planta mai mulți”, a scris Traian Basescu alaturi de fotografie.

Vezi si: România, sub nămeţi. Meteorologii au prelungit CODUL GALBEN DE NINSORI pentru mai multe judeţe din ţară

Sâmbătă seara, Traian Băsescu a fost prezent la România TV unde a vorbit despre procesul deszăpezirilor. Fostul preşedinte a povestit că dorinţele românilor de a avea şosele impecabile pe timp de iarnă sunt greu de realizat pentru că plugurile „nu se pot târâi pe asfalt”. Şi cum „Iarna nu-i ca vara”, fostul preşedinte susţine că bucureştenii ar trebui să se aştepte la câţiva centimetri de zăpadă pe carosabil.

Iarna nu-i ca vara. Oamenii vor să vadă bulevardele, drumurile naţionale, negre când ninge. Nu se poate. Plugul nu poate să se târâie pe asflat. Trebuie să aibă 1-2 cm zăpadă. Dacă ninge în Bucureşti, trebuie să ne aşteptăm la 2 cm de zăpadă. Dacă Primăria nu aruncă în exces cu sare, până sare şi asfaltul.

Citeşte şi Traian Băsescu: Guvernul Cioloş a jucat la păcănele. S-ar putea să reuşească, s-ar putea să nu

Năucii ăştia de la Primărie aruncă cu sare şi la vară vor fi gropi. Le e frică de celebra „iar ne-a prins iarna nepregătiţi”. În ultima iarnă din mandat le-am interzis să mai dea cu sare. E extrem de scump, nu să deszăpezeşti cu sare, ci ce e la primăvară. La zăpada trecută, toată presa se văicărea cum e blocat Bucureştiul. Bucureştiul e blocat şi pe uscat„, a mai spus Traian Basescu.

Citeşte şi Traian Băsescu despre incendiul de la Colectiv: Nu cred într-o înscenare