Icoana lui Arsenie Boca din Vaslui plânge din nou

 Icoana lui Arsenie Boca, călugărul supranumit și “Sfântul Ardealului”, a început să lăcrimeze pentru a treia oară. 

20 oct. 2015, 11:21
Icoana lui Arsenie Boca din Vaslui plânge din nou

Miracol într-un sat din Vaslui, unde un credincios a adus icoana părintelui Arsenie Boca de la Prislop. Icoana lăcrimează din nou, iar sutele de oameni sunt aşteptaţi să vină să se închine în faţa acestei minuni şi se roagă să fie un semn bunSătenii nu știu cum să explice ceea ce se întâmplă, dar majoritatea consideră că lacrimile nu prevestesc ceva bun. “Ne este teamă de ce este mai rău. Să nu prevestească cumva un nou război, care pare că ne bate la ușă”, spun unii dintre martorii lacrimilor icoanei lui Arsenie Boca de la Pușcași, citaţi de Vremea Nouă Vaslui. 

Citeşte şi: ARSENIE BOCA, într-un material ce îţi dă fiori. Singura ÎNREGISTRARE AUDIO cu sfântul părinte VIDEO

Icoana a ajuns în judeţul Vaslui adusă de un localnic care a cumpărat-o de la Mănăstirea Prislop. A pus-o la troiţa de lângă casă de ziua lui. În dimineaţa urmatoare, rudele au facut incredibila descoperire şi au căzut în genunchi.

Citeşte şi Arsenie Boca a vindecat miraculos o fetiţă care era oloagă, dar copilul a murit după 2 ani. Ce s-a întâmplat

„M-am închinat şi când am ajuns eu plangea pana aici, si cat am mai stat eu iaca s-a dus pana în barbă. Asta e o aratare, ori război, ori foamete, s-a înrăit lumea, nu mai ţine cont lumea de mama, de tată, copiii bat părinţii”, a declarat o săteancă.

Sute de oameni s-au închinat până acum la icoana părintelui Arsenie Boca. 

Citeşte şi Rugăciunea pe care o spunea zilnic Arsenie Boca

Citeşte şi: MINUNE la icoana lui Arsenie Boca în casa unei familii din Arad