Ilie Dumitrescu şi Teodora Vochin S-AU DESPĂRŢIT înainte de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Ilie Dumitrescu, 48 de ani, şi Teodora Vochin, 23 de ani, s-au despărţit recent după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Fosta iubită a legendarului fotbalist este fiica lui Andrei Vochin, cunoscut jurnalist şi consilier al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

20 feb. 2017, 14:28
Ilie Dumitrescu şi Teodora Vochin S-AU DESPĂRŢIT înainte de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Ilie Dumitrescu şi Teodora Vochin s-au despărţit înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

„De Ziua Îndrăgostiţilor, au petrecut separat. Teodora a fost împreună cu o prietenă, într-un local de fiţe unde s-a distrat alături de acesta”, a declarat o apropiată de-a tinerei pentru SpyNews.

În timp ce Todora Vochin petrecea de zor cu fetele într-un club de fiţe din apropierea Bulevardului Ştefan cel Mare, la câţiva kilometri distanţă, în zona de Nord a Capitalei, Ilie Dumitrescu se afla în compania unor prieteni.

Ilie Dumitrescu se iubeşte cu fata unui celebru ziarist sportiv. Este mai tânără cu 25 de ani FOTO

Se pare că, de acum încolo, Andrei Vochin, tatăl Teodorei, urmează să revină la sentimente mai bune faţă de fiica sa. Federalul a tunat şi a fulgerat, în momentul în care a aflat că fata lui, în vârstă de 25 de ani, se iubeşte cu un bărbat mult mai în vârstă şi cunoscut în lumea fotbalului drept un adevărat seducător.