Ilie Năstase, reacţie uluitoare după ce i s-au pus CĂTUŞE. Ce trimitere a făcut la liderul PSD Liviu Dragnea

Ilie Năstase a declarat, după ce a fost prins băut la volan, că a refuzat să facă testul de alcoolemie pentru că polițiștii nu l-au crezut când le-a spus că a băut doar trei beri. mAPoi a făcut o trimitere surprinzătoare la liderul PSD Liviu Dragnea.

25 mai 2018, 13:21
Ilie Năstase, reacţie uluitoare după ce i s-au pus CĂTUŞE. Ce trimitere a făcut la liderul PSD Liviu Dragnea

Ilie Năstase s-a întrebat retoric dacă polițiștii ar mai fi folosit cătușele dacă în locul lui ar fi fost Liviu Dragnea.

Cu cine era Ilie Năstase în maşină când l-a oprit poliţia. Brigitte Sfăt n-o să fie deloc fericită

„M-am enervat că nu am vrut să dau testul de alcoolemie, că nu m-au crezut că am băut doar trei beri. S-a dovedit, când am fost la Udriște, că e 0,05, care înseamnă foarte puțin. Dacă eram beat, nu mă urcam la volan. Dar dacă ei nu m-au crezut pe mine, persoană de 72 de ani, fost senator și general, au vrut să mă duc acolo și să le arăt că nu era așa cum cred ei. Așa e în țara asta, e mai tare soldatul decât generalul. Dacă era Liviu Dragnea, tot așa îi puneau cătușele, credeți? Codruţa Kovesi, n-a spus dânsa că e stat polițienesc? Dar nu e polițienesc, e stat milițienesc, mai grav, mai rău”, a spus Ilie Năstase, citat de Libertatea.

Ilie Năstase, prins băut la volan. A fost dus cu cătuşe la INML. Reacţia fostului tenismen după ce s-a ales cu dosar penal

După ce a făcut aceste declarații, Ilie Năstase a mers câteva zeci de metri cu scuterul de la Spitalul Floreasca și a fost iar oprit de polițiști, de data aceasta pentru că s-a urcat pe moped deși avea permisul suspendat!