Imaginea care face înconjurul lumii. O pasageră stă pe un scaun fără spătar într-un avion, la Cluj VIDEO

Imagine uluitoare dintr-un avion care decola de la Cluj. O fotografie cu o pasageră care stă pe un scaun fără spătar a făcut înconjurul lumii şi a stârnit multe reactii în mediul online.

20 iul. 2017, 13:41
Imaginea care face înconjurul lumii. O pasageră stă pe un scaun fără spătar într-un avion, la Cluj VIDEO

Imaginea a fost publicată pe Facebook de un bărbat, pasager al aceluiaşi avion. A fost preluată apoi de un site cunoscut din străinătate, Reddit, unde s-au iscat numeroase discuţii contradictorii. Se pare însă că înainte de a decola avionul, compania aeriană Wizz Air a luat măsuri, iar pasagera a fost mutată pe un loc corespunzător.

Reprezentanţii companiei aeriene au mai explicat că este posibil ca,uneori, scaunele din aeronave să devină nefuncţionale, iar pasagerii sunt intotdeauna atenţionaţi în acest sens. „Se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii lor necorespunzătoare de către pasageri şi nu este posibilă remedierea acestora imediat. Wizz Air confirmă că în cazul în care există un scaun deteriorat sau nefuncţional în aeronavele sale, acesta va fi clar marcat şi pasagerilor nu li se va permite să călătorească pe un astfel de loc. Se poate observa clar din imaginea prezentată că aeronava este încă la sol şi că îmbarcarea pasagerilor este în curs de desfăşurare.

Înainte de decolare şi pe întreaga durată a zborului, persoana în cauză  a fost mutată pe un loc corespunzător, în conformitate cu procedurile de siguranţă ale Wizz Air. Wizz Air reconfirmă că principala sa prioritate este siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor„, susţin reprezentanţii companiei.