Imagini cu fiica Principelui Nicolae. Vezi cum arată strănepoata Regelui Mihai şi ce spune mama copilei

Principele Nicolae a fost exclus de la tron de Regele Mihai şi i-a fost retras titlul de Alteţă Regală după ce au apărut zvonuri cum că ar avea o relaţie cu o tânără care urma să-i ofere un copil. Chiar dacă relaţia dintre cei doi s-a rupt, iar Nicoleta este acum o mamă singură, se pare că dispreţul întâmpinat de aceasta din partea Casei Regale a României nu a dispărut odată cu apariţia fetiţei prin venele căreia "curge sânge albastru".

24 iul. 2016, 14:59

Au apărut primele fotografii cu strănepoata regelui Mihai I. La doar 5 luni, fetiţa pe care Prinţul Nicolae o are cu Nicoleta Cârjan este o frumuseţe. Mai mult, mama ei a povestit pe blogul personal şi prin ce probleme a trecut la naştere. Deşi tânăra îşi dorea să o aducă pe lume pe micuţa Iris Anna pe cale narturală, din cauza unor complicaţii a făcut cezariană. Cât îl priveşte pe tată, Prinţul Nicolae, femeia spune că nu a dat niciun semn de viaţă şi că nu a fost interesat, până acum să îşi cunoască fetiţa.

„Ştiţi deja, mulţi dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neaşteptate, refuzul tatălui de a se implica şi decizia mea de a-mi asuma singură sarcina şi creşterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nicio aşteptare de la tată sau familia acestuia”, scria Nicoleta pe blogul ei personal în urmă cu doar câteva luni.

Potrivit cancan.ro, deşi paternitatea micuţei Iris Anna nu a fost oficial negată de Casa Regală, chiar şi acum Nicoleta nu este sprijinită în nici un fel, ba mai mult decât atât, Principele Nicolae a fost „pedepsit” prin eliminarea dreptului său de urmaş la tron, fiind îndepărtat de propria sa familie.

Recent, Nicoleta a scris pe blogul său despre cum este să fi mămică singură, încurajându-le şi pe alte femei aflate în aceeaşi situaţie.

La începutul anului, Principele Nicolae a vorbit pentru prima dată după ce Regele Mihai l-a exclus de la tron şi i-a retras titlul de Alteţă Regală. Acesta spune că a încercat să ia legătura cu bunicul său în urmă cu câteva luni, însă familia nu i-a permis acest lucru.

Mai mult decât atât, Principele Nicolae a povestit într-un interviu publicat pe blogul lui Ion Cristoiu că nu a discutat niciodată cu bunciul său despre motivele excluderii de la tron.

Nu a existat niciodată o discuţie ȋntre mine şi Rege pe această temă, ȋnainte de a mă exclude din succesiune şi de a-mi revoca titlul. Mi s-a cerut să mă ȋntorc din vacanţă şi ȋn dimineaţa zilei de 10 august am aflat ce se discutase„, a povestit Nicolae.

În presă s-au făcut multe speculaţii, printre care şi că ar avea o fetiţă pe care ar fi botezat-o Iris Ana. Toate evenimente din ultima perioadă au deteriorat vizibil relaţiile pe care Principele Nicolae le are cu membrii familiei sale. Acesta spune că nu se află într-o relaţie bună nici cu mama lui.

Casa regală a declarat că excluderea Principelui Nicolae ţine mai mult de dorinţa tânărului, dovadă şi comunicatul dat în numele prinţului. „Decizia vine ca o realizare ca Principelui Nicolae că nu mai putea să joace rolul pe care şi l-a asumat în ţară. Acest rol presupune nişte privaţiuni şi nişte tipuri de proiecte care nu sunt în conformitate cu idealurile şi ţelurile sale„, a transmis Ion Luca Vlad, avocatul Casei Regale.

Principele spune că a fost puternic afectat de decizie. „Nu mi-e ruşine să recunosc că evenimentele au avut un impact emoţional asupra mea şi a sănătăţii mele„, a declarat acesta.

CITEŞTE ŞI: Neagu Djuvara, despre viitorul Casei Regale: Dudă ăsta mi se pare nepotrivit în Familia Regală. E un burghez arivist