IMAGINI DE COŞMAR!!! ANCA ŢURCAŞIU, în cătuşe. Ce s-a întâmplat

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu s-au despărţit de comun acord în urmă cu aproximativ o lună, după ce, iniţial, ar fi încercat să mai acorde o şansă căsniciei lor. Apropiaţii spun că foştii soţi au stabilit să rămână în relaţii bune, astfel încât fiul lor să nu fie afectat de decizia părinţilor de a încheia mariajul.  

RomaniaTV.net
20 sept. 2014, 18:42

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu formau până mai ieri unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton.

Erau căsătoriţi de 16 ani şi nimic nu părea să le afecteze relaţia. Doar că, în ultimul timp, aparent din cauza programului foarte încărcat al artistei, care era angrenată în mai multe proiecte, norii negri s-au abătut şi în căsnicia lor. Anca Ţurcaşiu are mai multe proiecte în televiziune.

De exemplu, Anca Ţurcaşiu a fost arestată în văzul lumii după ce o anchetă poliţienească a relevat faptul că artista a încălcat legea. 

VEZI ŞI Poze NEMAIVĂZUTE cu Anca Ţurcaşiu. Cum arăta artista în copilărie şi adolescenţă FOTO

„Sunt o femeie plină de bani, cu o afacere profitabilă, cu un amant mai tânăr – pentru că-şi permite – şi care se foloseşte de un copil superb pentru a se eschiva din tot felul de afaceri dubioase”, explica artista cele întâmplate. Din fericire, scenele nu sunt rupte din realitate ci din comedia „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie„, în care Anca Ţurcaşiu deţine un rol negativ.

Citeşte şi Soţul Ancăi Ţurcaşiu nu mai poartă verigheta. Cum a reacţionat artista

 

Anca Ţurcaşiu, actor:
1984 : Rol, Camelia in filmul „De dragul tau, Anca” in regia Cristianei Nicolae.
1990 : Rol principal, Tina , in filmul „Miss Litoral” in regia lui Mircea Muresan.
1990-2008 : Roluri in scenete de televiziune, in musicaluri de televiziune in regia lui Tudor Marascu, Ovidiu Dumitru.
1992 : Rol principal in muzicalul :”Are tata fata mare”, Teatrul Constantin Tanase, in regia lui Ion Lucian.
1986-1998 : Roluri principale in spectacolele de revista ale Teatrului Constantin Tanase, in regia lui Bitu Falticineanu.
2005-2007 : Rol Bianca in sitcomul de televiziune „La bloc”, Pro tv, in regia lui Razvan Savescu, 100 episoade.
2007 : Rol secundar in filmul „Decizii”, Acasa tv.
2005-2008 : Roluri Maestru de Ceremonii si Velma Kelly in muzicalul „Chicago”, la Teatrul National Bucuresti, in regia lui Ricard Reguant.
2007-2008 : Rol principal in muzicalurile pentru copii „In asteptarea lui Mos Craciun”, la Opera Romana, in regia lui Gelu Colceag.
2009 : Rol „Betty” in spectacolul „Interpretul”, in regia lui Radu Gheorghe, la Teatrul Foarte Mic. – See more at: http://www.bestmusic.ro/anca-turcasiu/biografie-anca-turcasiu/#sthash.DFmpDCLd.dpuf