Imagini de groază. Un bărbat a fost lăsat să putrezească la morga din Oneşti VIDEO

Un bărbat mort a fost găsit în putrefacţie de rudele care au venit să-l ridice la trei zile după deces. Conducerea spitalului spune că trupul nu încăpea în congelator, aşa că pe caniculă, a fost lăsat pe o masă şi învelit cu cearşafuri ude.

06 iul. 2015, 20:35
Imagini de groază. Un bărbat a fost lăsat să putrezească la morga din Oneşti VIDEO

Bărbatul de 59 de ani a murit vineri seara, în urma unui infract. Rudele au cerut ca trupul lui să fie ţinut la morga până luni, pentru că nu erau pregătite de înmormântare. Când au mers să-l ia în sicriu au rămas şocate: trupul intrase in descompunere după trei zile în care a fost ţinut pe masă şi nu în congelator.

Conducerea Spitalului spune că nu are nicio vină, bărbatul avea un metru şi 90 de centimetri şi cântărea 120 de kilograme şi nu a încăput în congelator.

Citeşte şi Caz incredibil: O femeie „a înviat” la morgă. Femeia s-a trezit înainte de autopsie

Era un decedat cu obezitate morbidă. Congelatorul din cadrul spitalului este mic şi nu putea să încapă. Cu toată disponibilitatea de a pune cearşafuri ude şi cu patologia pe care o avea nu s-a putut face nimic, iar până luni starea de putrefacţie s-a accentuat„, este declaraţia halucinantă a lui Adrian Brânzăniuc, directorul medical al Spitalului din Oneşti.

Rudele sunt extrem de revoltate şi spun că sunt nevoite să ţină sicriul închis până la înmormântare. Familia este decisă să depună plângere împotriva spitalului.