Imagini de la bătaia anului, din Suceava. Doi interlopi au atacat cu săbii un boxer, într-un bar VIDEO

Publicat: Joi, 12 Octombrie 2017 17:55 // Actualizat: Joi, 12 Octombrie 2017 17:55 // Sursa: romaniatv.net

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au finalizat ancheta în cazul celei mai violente răfuieli petrecute în acest an în judeţ, într-un local din Fălticeni, unde înfruntarea a două grupuri rivale s-a finalizat cu un atac cu săbii, al celor care iniţial erau potenţiale victime.

Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, ambii din municipiul Fălticeni, au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, port şi folosire de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi l-au atacat cu săbiile pe Lucian Atănăsoaie, practicant de box, care intrase în local, căutându-i. Lucian Atănăsoaie a avut noroc să scape cu viaţă în acea zi, cei doi inculpaţi încercând să-l lovească cu săbiile în zona capului, însă sportivul a reuşit să pareze cele mai multe lovituri.

"Pentru a se apăra de atacul acestora, persoana vătămată a luat un scaun cu care a reuşit să oprească unele dintre loviturile aplicate de agresori, dar cu toate acestea a suferit multiple plăgi tăiate la membrele superioare şi la coapsa piciorului stâng", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Medicul legist care l-a evaluat pe tânăr a apreciat că sunt necesare în vederea vindecării 65-70 de zile de îngrijiri medicale. Medicul legist a precizat că la minim 12 luni de la data incidentului va putea opina cu privire la eventualele sechele infirmizante (invalidante). Având în vedere violenţa atacului, înregistrat, de altfel, de o cameră de supraveghere, procurorii au probat fără dubiu fapta la tentativă de omor.

Procesul în care vor fi judecaţi cei doi inculpaţi va începe la  Tribunalul Suceava, iar inculpaţii se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 oct 06:59
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU GEORGETA
DA:TREBUIE SA TREC DEUTSCH PRUFUNGUL CHIAR DACA AM SCRIS REFERAT DESPRE WOHLFAHRTSTELLE FÜR DEUTSCHEN JUDEN ;LOC DE BINEFACERE PENTRU EVREII GERMANI; CA SA SUPRAVIETUIESC; NU-I KLAR?
13 oct 06:23
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU GEORGETA
PARCA SUNT MELODII DE LA RADIO EREZAN, nu-i asa.
1
EUR
4.6559
RON
24 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H