Imagini revoltătoare cu teribilistul care a ucis o mamă pe trecerea de pietoni VIDEO

Dezvăluiri halucinante despre teribilistul fără permis care a ucis pe trecerea de pietoni o mamă a doi copii. Tânărul obișnuia să conducă ilegal mașină și, mai mult, se lăuda pe paginile de socializare cu drifturi și curse de mașini.

12 mart. 2018, 11:06
Imagini revoltătoare cu teribilistul care a ucis o mamă pe trecerea de pietoni VIDEO

O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Găeşti, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, maşina fiind găsită în zona localităţii Mogoşani.

Tânărul nu are permis de conducere, dar mașina cu care a lovit victima era a lui. Spune că ar fi fost prima dată când a condus pe drumurile publice și că femeia i-ar fi apărut, brusc, în față. Le-a declarat polițiștilor ca dorea să-și pună capăt zilelor, de aceea a fugit.

Victima se zbate între viață și moarte, fiind transportată la București. Femeia este din Hulubești și tocmai ieșise de la serviciu când a fost accidentată. Era așteptată acasă de șotul său și cei doi copii care se roagă acum ca mama lor să scape cu viață și să se întoarcă acasă.

Cu câteva ore înainte de a provoca această tragedie, tânărul postase pe Facebook o filmare cu el făcând drifturi cu aceeaşi maşină.