Imagini ŞOCANTE cu românul care a lovit cu ciocanul o tânără în Italia VIDEO

Poliţia italiană a dat publicităţii miercuri înregistrarea făcută de camerele de supraveghere cu românul care a lovit cu ciocanul în cap o tânără din Italia şi i-a fracturat craniul, pentru a o jefui, relatează La Repubblica.

RomaniaTV.net
24 mart. 2016, 11:19
Imagini ŞOCANTE cu românul care a lovit cu ciocanul o tânără în Italia VIDEO

În imagini, se vede tânărul în gară şi momentul în care se urcă în tren. De asemenea, carabinierii au arătat ciocanul cu care a fost lovită victima şi locul atacului.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei locale 21 (22 ora României). Fata era singură în compartiment şi mai avea puţin până la Milano.

Românul de 32 de ani a intrat în compartiment şi a început să o bată cu un ciocan instalat în tren pentru a fi folosit în situaţii de urgenţă, la spargerea geamurilor.

Fata a încercat să se apere, dar agresorul i-a fracturat craniul şi i-a rupt mâna. I-a luat apoi geanta, a coborât din tren şi a fugit.

Tânăra a fost găsită de angajaţii companiei feroviare şi dusă de urgenţă la spital, unde a fost operată.

Poliţiştii au reuşit să îl găsească pe român într-o clădire abandonată dintr-un sat din apropiere de Milano, datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. El a fost arestat.

Românul era cunoscut forţelor de ordine şi avea antecedente pentru violenţă. Mai mult, el fusese expulzat în vara anului trecut din Peninsulă şi avea interdicţie să se întoarcă.

Formaţiunea antiimigranţi Liga Nordului i-a cerut explicaţii ministrului de interne în acest dosar, relatează La Repubblica.