Imagini tulburătoare cu adolescenta electrocutată. Un trecător a filmat clipele de agonie ale fetei VIDEO

Imagini tulburătoare cu adolescenta care şi-a pierdut viaţa din cauza unei fotografii pe un vagon de tren, în Iaşi. Un trecător a filmat clipele de agonie ale fetei, după ce a fost electrocutată. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

11 mai 2015, 05:54
Imagini tulburătoare cu adolescenta electrocutată. Un trecător a filmat clipele de agonie ale fetei VIDEO

Două adolescente din Iaşi au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au curentat pe un tren, unde voiau să facă o fotografie inedită. Din cauza arsurilor foarte grave, una dintre fete din păcate a murit.

În momentul în care tinerele s-au urcat pe tren s-a produs un arc electric. Una dintre fete a fost aruncată de pe vagon, iar cealaltă a luat foc. Un trecător a urcat pe vagon şi i-a stins hainele.

Adolescenta de 17 ani se află în continuare internată la spitalul de Pediatrie din Iaşi. Nu este prima oară când această modă a fotografiilor pe tren face victime printre tineri.

Vă reamintim că trei tinere cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani au fost in cursul dupa-amiezii de vineri in zona trenurilor stationate in spatele sediului Jandarmeriei din Iasi, in ideea de a-si face cateva poze. Doua dintre fete s-au urcat pe vagoane, in timp ce cealalta tanara le facea poze de jos. La un moment dat, una dintre tinere a atins un cablu de inalta tensiune de la reteaua cailor ferate. Cealalta colega a incercat sa o salveze, insa s-a electrocutat si ea. Intre timp, un barbat care trecea pe pasarela pietonala din zona a auzit tipetele disperate si a fugit repede catre cele doua fete. Fara sa stea pe ganduri, barbatul s-a suit pe vagonul respectiv si a reusit in scurt timp sa le salveze pe cele doua victime.