Două tinere, la un pas de moarte pentru o poză. Ce s-au gândit să facă

Două adolescente din Iaşi au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au curentat pe un tren, unde voiau să facă o fotografie inedită. Una dintre ele este în stare gravă.

09 mai 2015, 05:31
Două tinere, la un pas de moarte pentru o poză. Ce s-au gândit să facă

Un barbat din Iasi a salvat doua tinere care, in timp ce isi faceau poze pe un tren, s-au curentat la o retea de inalta tensiune, informează bzi.ro.

Trei tinere cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani au fost in cursul dupa-amiezii de vineri in zona trenurilor stationate in spatele sediului Jandarmeriei din Iasi, in ideea de a-si face cateva poze. Doua dintre fete s-au urcat pe vagoane, in timp ce cealalta tanara le facea poze de jos. La un moment dat, una dintre tinere a atins un cablu de inalta tensiune de la reteaua cailor ferate. Cealalta colega a incercat sa o salveze, insa s-a electrocutat si ea. Intre timp, un barbat care trecea pe pasarela pietonala din zona a auzit tipetele disperate si a fugit repede catre cele doua fete.

Fara sa stea pe ganduri, barbatul s-a suit pe vagonul respectiv si a reusit in scurt timp sa le salveze pe cele doua victime. Una dintre tinere a fost ranita mai grav, in timp ce cealalta a scapat cu arsuri superficiale.

La fata locului a intervenit de urgenta un echipaj al ambulantei si pompierii.