Impreună, spre câştig!!! PARIURI1X2.RO are 8 BILETE CÂŞTIGATOARE în primele 11 ZILE din martie. Nu rata biletul de astăzi!

 Si ieri am fost extrem de aproape de a scoate profit cu biletul propus de redactia www.pariuri1x2.ro. Ne-a incurcat pariul pe goluri oferit pentru jocul Monaco - Bordeaux. Am anticipat un meci spectaculos, cu reusite in ambele reprize. S-a inscris 3+, dar toate modificarile tabelei s-au consemnat dupa pauza. 

12 mart. 2017, 10:12
Impreună, spre câştig!!! PARIURI1X2.RO are 8 BILETE CÂŞTIGATOARE în primele 11 ZILE din martie. Nu rata biletul de astăzi!

Astazi cautam sa reluam sirul biletelor castigatoare, bifand a 9-a selectie ”verde” din luna in curs.

Biletul zilei

Pariem cat se poate de simplu si incercam sa evitam eventualele surprize ale zilei. Luam in calcul varianta peste 1.5 goluri, in 3 dintre partidele in care vor fi angrenate echipe ce practica un stil de joc ultra ofensiv. Mizam pe meciurile Schalke – Augsburg, Palermo – Roma si Liverpool – Burnley.


Citeste si:

_____________________________________________________________________________________________________________

16:30, Schalke- Augsburg, peste 1.5 goluri
21:45, Palermo – Roma, peste 1.5 goluri
18:00, Liverpool- Burnley, peste 1.5 goluri
 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.