IN BATAIA INIMII, noul serial de la Kanal D care va rupe AUDIENŢELE

IN BATAIA INIMII. Kanal D va difuza din toamna un nou serial de succes, IN BATAIA INIMII. Productia va captiva inca de la primul episod prin intriga ce combina cu maiestrie iubirile complicate si povestea unei familii numeroase, puternic ancorata in viata sociala.

17 aug. 2017, 08:59

IN BATAIA INIMII. Actrita Deniz Cakir  le-a devenit cunoscuta din serialele Poveste de familie (rolul Ferhunde), Iffet (rolul principal – Iffet) si din seria a treia din Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii, in care a jucat rolul Sultanei Sah. Tarik Unluoglu a jucat in serialul Iubire de argint (rolul Tarik).

IN BATAIA INIMII. Personajul principal este Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), un barbat carismatic, cu vointa de fier, trecut de mic copil prin situatii limita, dar care a reusit sa castige respectul celor din jur si sa-si formeze propria-i familie.

IN BATAIA INIMII. Viata sentimentala a lui Hizir este plina de provocari, barbatul impartindu-se intre doua femei remarcabile. Sotia sa, Meryem (Deniz Kakir), o femeie puternica, mama a doi copii, afla ca Nazli (Mujde Uzman), de care Hizir s-a indragostit in urma cu cativa ani, este insarcinata. Este decisa sa nu permita venirea pe lume a acestui copil. Cu toate acestea, isi doreste mai mult de doi copii cu barbatul de care si-a legat destinul. Lupta impresionanta a celor doua femei de a-si pastra barbatul iubit se va transforma intr-una de supravietuire.