Încă un deces, după ce o maşină a căzut în gol 10 metri de pe un pod în Vrancea

Una dintre cele două femei rănite după ce maşina în care se aflau a căzut miercuri aproximativ 10 metri în gol de pe un pod aflat pe drumul naţional (DN) 2L Focşani - Soveja, a murit. Victima, o învăţătoare în vârstă de 60 de ani, era fiica femeii care a murit imediat după impact.

29 dec. 2016, 08:31
Încă un deces, după ce o maşină a căzut în gol 10 metri de pe un pod în Vrancea

Femeia de 60 de ani a fost rănită grav în accidentul care a avut loc miercuri dimineaţă, pe DN 2L Focşani – Soveja. Medicii au resuscitat-o zeci de minute la faţa locului, apoi au transportat-o în comă la Spitalul Judeţean din Focşani, unde victima a decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader. Femeia, o învăţătoare din oraşul vrâncean Panciu care se pensionase curând, conducea maşina care a căzut în gol aproximativ 10 metri de pe un pod, în râul Şuşiţa.

În urma accidentului a murit pe loc o bătrână în vârstă de 80 de ani, mama victimei decedate la spital.

O a treia femeie, de 36 de ani, colegă a învăţătoarei, a fost rănită grav şi se află internată la Spitalul Judeţean din Focşani.

Autoturismul în care se aflau cele trei femei a căzut, miercuri, de pe un pod aflat pe DN 2L Focşani – Soveja, în râul Şuşiţa, de la o înălţime de aproximativ 10 metri. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, scrie news.ro.