Încăierare cu cuţite la Sibiu din cauza unei flatulenţe

Un bărbat din Sibiu a înjunghiat doi oameni după o scurtă altercaţie avută cu câteva zile în urmă, cu unul dintre ei. Pe om l-a deranjat admonestarea primită pentru evacuarea gazelor intestinale în publicul, s-a înarmat cu un cuţit şi împreună cu câţiva prieteni, a mers să se răzbune. Victimă a căzut şi un martor care a vrut să oprească atacul.

14 iun. 2014, 09:01
Încăierare cu cuţite la Sibiu din cauza unei flatulenţe

Scandalul a pornit de la un incident care a avut loc în faţa unui chioşc din Sibiu. „M-am oprit să beau o cafeluţă. Trei băieţi beţi au început să facă mişto de ţărani de nu ştiu cum, ne-au dat deoparte şi au dat o beşină între noi mai mulţi acolo, la care l-am porcit, i-am zis ‘nesimţitu-le, nu ţi-e ruşine?’ „, a relatat victima.

La câteva zile de la acest incident, bărbatul s-a întâlnit din nou, în faţa aceluiaşi chioşc cu cel incapabil să-şi ţină sfincterele sub control. S-au certat şi s-au despărţit cu ameninţări. După alte câteva zile, în acelaşi loc, şoferul a fost atacat de mai mulţi indivizi înarmaţi.

Un om care trecea prin zonă a încercat să intervină. „Am sărit ca să nu-l omoare. Au fost mai mulţi şi m-au înjunghiat şi pe mine”, a povestit cealaltă victimă.

În încăierare, şoferul şi bărbatul care a vrut să aplaneze conflictul au fost înjunghiaţi de mai multe ori şi au ajuns la spital. „Unul are plăgi tăiate la nivelul toracelui anterior şi posterior. Cel de-al doilea are la fel nişte plăgi înjunghiate la nivelul toracelui”, a spus medicul Ovidiu Coca.

„L-a bătut pe şofer. Erau două salvări, era maşina poliţiei, o dubă din aia. Aici totdeauna se bat, sunt cei mai periculoşi, urlă noaptea pe-aici”, a spus unul dintre martorii la incident.

Ambele victime sunt în afara oricărui pericol. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a-l găsi pe zurbagiul ce suferă de incontinenţă meteorică.